Skocz do zawartości
wizjonerek

To ja już nic nie rozumiem ??

Rekomendowane odpowiedzi

qurde dalej tak jak w temacie. 8O wsadziłem teraz 800djuronka a że mam k7s5a i Sdram'y 133 :cry: to postanowiłem puscic procka na 133. wiec l7 zamalowana elegancko i już mam 1,85 pasta od titana colerek też Titanik. no i pięknie śmiga na 1071mhz tempereturka 44-47 stopni chipset 29 stopni przy zamkniętej obudowie hdd(nie wiem bo mi smart nie podaje temperatury albo nigdzie nie moge sie jej dopatrzyć) wiec stopnie mnie j wiecej w normie . ale jak zmienie Fsb na 112(no niby wszystko szybciej śmiga) to temperaturka 44 :? :? czy to nie dziwne . ?? co o tym myslicie . dodam ze radiator napewno jest ok założony obieg w obudowie jest ok..

no bo niby temperatura nie taka zła ale jak przy szynie o połowe wolniejszej procek ma tylko 3 stopnie mniej???

zasilanie to samo tzn 18,5

czekam na posty mieliscie taką nienormalną sytuacje ???

p.s no niby szyna nie obniża temperatury ale taki mały spadek na mniej @ kompie .aha i Procek ma jądra w porzadku :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A poczekales na to zeby ta temperatura spadla ?

Pozatym czlowieku zdejmij obudowe !

Spoko Kaloryfer poczekałem. aby było widać róznice.. w obudowie jest temperatura ok. pozatym po to siedziałem nad nią 2 godzinki( tzn 2 wentyle 8x8 6V i wentyl 8x8 5V i bitumika,karimata,styropian 0,5 cm) abym mógł spać w nocy spokojenie bo na Wc mnie nie stać

temperatura w obudowie jest jak najbardziej w granicach normy(przed przeróbkami było na procku ok 56 za chipsecie 33 teraz 44-47 i 28-31 czujnik jest posmarowany pastą i wizycznie dotyka do procka. natomist dziwi mnie jego tempreatura po OC bo Amd 1Gb tak sie nie zachowuje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...