wizjonerek Opublikowano 21 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2002 qurde dalej tak jak w temacie. 8O wsadziłem teraz 800djuronka a że mam k7s5a i Sdram'y 133 :cry: to postanowiłem puscic procka na 133. wiec l7 zamalowana elegancko i już mam 1,85 pasta od titana colerek też Titanik. no i pięknie śmiga na 1071mhz tempereturka 44-47 stopni chipset 29 stopni przy zamkniętej obudowie hdd(nie wiem bo mi smart nie podaje temperatury albo nigdzie nie moge sie jej dopatrzyć) wiec stopnie mnie j wiecej w normie . ale jak zmienie Fsb na 112(no niby wszystko szybciej śmiga) to temperaturka 44 :? :? czy to nie dziwne . ?? co o tym myslicie . dodam ze radiator napewno jest ok założony obieg w obudowie jest ok.. no bo niby temperatura nie taka zła ale jak przy szynie o połowe wolniejszej procek ma tylko 3 stopnie mniej??? zasilanie to samo tzn 18,5 czekam na posty mieliscie taką nienormalną sytuacje ??? p.s no niby szyna nie obniża temperatury ale taki mały spadek na mniej @ kompie .aha i Procek ma jądra w porzadku :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 21 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2002 A poczekales na to zeby ta temperatura spadla ? Pozatym czlowieku zdejmij obudowe ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosher Opublikowano 21 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2002 Jak masz w kompie piecyk to jest to normalne. Zreszta jak podnosisz napiecie to roznice temperatur zaczynaja sie zmniejszac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizjonerek Opublikowano 21 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2002 A poczekales na to zeby ta temperatura spadla ? Pozatym czlowieku zdejmij obudowe ! Spoko Kaloryfer poczekałem. aby było widać róznice.. w obudowie jest temperatura ok. pozatym po to siedziałem nad nią 2 godzinki( tzn 2 wentyle 8x8 6V i wentyl 8x8 5V i bitumika,karimata,styropian 0,5 cm) abym mógł spać w nocy spokojenie bo na Wc mnie nie stać temperatura w obudowie jest jak najbardziej w granicach normy(przed przeróbkami było na procku ok 56 za chipsecie 33 teraz 44-47 i 28-31 czujnik jest posmarowany pastą i wizycznie dotyka do procka. natomist dziwi mnie jego tempreatura po OC bo Amd 1Gb tak sie nie zachowuje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizjonerek Opublikowano 21 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2002 Jak masz w kompie piecyk to jest to normalne. Zreszta jak podnosisz napiecie to roznice temperatur zaczynaja sie zmniejszac.Własnie tu jest ciekawosta bo w kompie piecyka nie ma (hihihi nie wliczajc w to proca) .czy to nie dziwne ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...