Jacek Opublikowano 2 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2003 Jak to uzyskać? Powiedzmy: Czesiek włazi na mojego ftpa i widzi zawartosc partycji c: i d: ;) Albo dwóch roznych katalogów... Sory dopiero zauwazyłem ze umiesciłem ten temat w złym forum :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 poczytaj manuala.. masz wszystko napisane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 W sumie to nie manuala tylko HELP-a ;) A tak swoja droga to starszne dupowaty jest Bullet Prof :x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 hm cos nie bardzo wychodzi :/ Dla mnie to bełkot po angielsku ;) ps. mzoe macie instrukcje na dodanie tego serwera do usług systemowych bo z tym tez mam problem ;) isntalowałem apache i jakies cholerstwa ale widocznie zapomniałem jak to sie robi :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 W sumie to nie manuala tylko HELP-a ;)Sprawdz jeszcze raz :P A tak swoja droga to starszne dupowaty jest Bullet Prof :xA moze jakas konstruktywniejsza krytyka? ps. mzoe macie instrukcje na dodanie tego serwera do usług systemowych bo z tym tez mam problemPoczytaj helpa... :) G6Service.exe -install -name:"BPFTPServer" -launch:"g6ftpsrv.exe -s -service" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...