Jacek Opublikowano 4 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2003 W action znalazłem takie modele.. nie wiem czym sie roznia wiec prosze o pomoc. Opis na stronie jest praktycznie zaden. Jest juz pozno a dzisiaj(piatek) będe zamawiac juz tę obudowę tylko że z innym zasilaczem.... Gdy wstane rano dobrze było by aby były chociacz 1 czy 2 odp na temat ;) Nie zamykajcie prosze tego tematu.. nie przeszukuje forum bo jest za pozno jak ju isałem ;) I łeb mnie boli :/ Od was zalezy co kupie :) Roznica w cenie koło 10 zł... plis.. help :) http://www.action.pl/products/?prid=CHF Pomozcie.. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 literka U na koncu nazwy oznacza ze obudowa ma na przednim panelu klapke pod ktora masz 2 x USB i 1 X FireWire jak w tym ANTEC'u (kliknij) :P nie ma za co :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 No to lecę do skzoły już .. :) Dzięki benek. W Opisie tej bez U tez jest klapka (zdjęcie) i to mnie zdziwiło :) Dzięki ! :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...