jasiek Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 Bardzo dziwi mnie problem zwiazany z siecia torrent mianowice mi normalnie pliki sciagaja sie z predkoscia 50kb/s a przez torrent idzie mi max 10 kb/s mimo to ze dostepny jest o wiele wiekszy transwer poniewaz jest mnustwo ludzi udostepniajacych a nik nie sciaga. Tak wiec mam pytanie co z tym zrobic ? Na tamtejszym forum ktos cos powiedzial ze to router a moze to porty ? Zapomnialem dodac ze mam siec 4 osobowa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 Może warto tam się zapytać: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=39510 A co to dokładnie znaczy " normalnie pliki sciagaja sie z predkoscia 50kb/s"? Normalnie, czyli jak? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 A co to dokładnie znaczy " normalnie pliki sciagaja sie z predkoscia 50kb/s"? Normalnie, czyli jak?chyba chodzi o ftp p2p itd :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 chyba FTP i HTTP, bo torrent to przecież P2P ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 chyba FTP i HTTP, bo torrent to przecież P2P ;)dc to tez p2p i moze lepiej mu idzie niz przez torrent :wink: :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasiek Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 we wszystki programach p2p mam taki kiepski transwer tylko w kazie mam cos kolo 30 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 we wszystki programach p2p mam taki kiepski transwer tylko w kazie mam cos kolo 30admin blokuje porty ? :? a kazy nie umie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Serchio Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 A co zrobić jeżeli mam blokadę p2p, nie korzystam z proxy tylko połaczenia bezpośredniego i jestem za firewallem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...