Skocz do zawartości
qliman

Czy to wejdzie na moja plyte glowna.

Rekomendowane odpowiedzi

Chodzi mi o to czy karta

Hercules 3D Prophet ALL-IN-WONDER 9800SE

[size=7]Klasa produktu: Karta graficzna; Producent chipsetu: ATI Technologies; Rodzaj układu graficznego: 256-bitowy; Typ chipsetu: Radeon 9800; Częstotliwość RAMDAC: 400 MHz; Zainstalowana pamięć wideo: 128 MB; Rodzaj pamięci: DDR 256-bit; Głębia kolorów przy maksymalnej rozdzielczości: 32 bit; Typ złącza magistrali: AGP; Urządzenia wejścia / wyjścia: wyjście TV, wyjście DVI, wejście VIDEO; Cechy dodatkowe: AGP x1/x2/x4/x8, 2x400Mhz RAMDAC (10bit), Wyjście TV w rozdzielczości max. 1024x768, w zestawie komplet baterii AAA, w zestawie kabel do zasilania, w zestawie konwerter DVI>RGB, cztery potoki renderujące ( 4 x 1 ), pilot zdalnego sterowania (radiowy), ATI Multimedia Center dla funkcji VIVO, Tuner TV Stereo ( PAL D/K, B/G ) + NICAM/A2; Dołączone oprogramowanie: Cyberlink PowerDVD; Dodatkowe funkcje: Anisotropic Filtering (x16), Bump Mapping, HyperZ III, Smartshader 2.0, SmoothVision 2.0 (FSAAx6), Transformation and Lighting (T&L), Truform Technology, Hydravision (DualDisplay), Textur Kompression, Wspomaganie odtwarzania MPEG-2; Obsługiwane standardy: DirectX 8.1, DirectX 9.0, OpenGl 1.3, VESA; System operacyjny: Windows 2000, Windows ME, Windows XP, Windows NT 4.0; Złącze zewnętrzne: 1xDVI out;  [/size]

Wejdzie na moja plyte glowna Asus CUSL2-C Intel 815E socket 370

[size=7]The ASUS CUSL2 Mainboard is based on the new Intel 815E chipset with ATX form factor for the latest support in Intel II/III Coppermine 450~933+MHz, and CeleronTM 333~566+MHz processors. This magnificent chipset is equipped with 133MHz Front Side Bus (FSB) and provided support for PC133/PC100 SDRAM, AGP Pro/4X, and ultra-fast UDMA/100 Bus Master IDE. Other features like Suspend-to-RAM, JumperFreeTM Mode and PC Health Monitoring will ensure your PC with maximum power-saving, ease of overclocking, and system safety. Finally, with six PCI and two CNR slots, you would be able to plug-in plenty of hardware devices (eg. SCSI, CD-RW, DVD-ROM, etc) for your needs.  [/size]

Chodzi mi o to czy ta plyta w pelni bedzie wspolpracowala z maja plyta glowna czy bedzie dzialala tak jak podaja

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to ze mnoznil*fsb pozwalaja na wiecje -> inaczej -> mozesz w t mobo pchac kazde p3+ ;-) tylko jak ja wyprodukowali to jeszcze takich nie bylo....

grafka poleci u ciebie okej, ci prawda radki potrzebuja mocnego procka, no ale to bedzie ciekawy eksperyment, w dx9 na pewno szybko ale w dx8 szybdszy moze sie okazac gf4ti

przyklad - gf1ddr dobrze sobie radzil przy procku ~800/1000 lepiej od 2mx400

2mx400 kopal gf1ddr przy procku ponzej 500...

cos mi t przypomina, niestety nie znam testu w ktorym bylo by to na biezaco przeeksperymentowane ;-)

Pozdrawiam 8)

edit-> ze juz literek nie poprawie - troszkem 'siezmeczonyrobie" ;-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...