kikus Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 szukałem ale za kazdym razem niebylo odp. dokładnej... potrzebuje monitora CRT max 1000 zł ... płaski kineskop. 17". Taki co mało psuje gały :) Firmy : iiyama , NEC , LG lub w ostatecznosci Samsung... HELP ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=505...ght=monitor+crt http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=431...ght=monitor+crt Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 OT: KIKUS - zadziwiajaco maszmałe temperatury, czym chłodzisz :?: Polecam LG Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kikus Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 speeze na proca , 2 wiatraki z tyłu , 2 z przodu , 1 nad zasiłką i 1 w obudowie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=6724 dobry i w miarę tani 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 speeze na proca , 2 wiatraki z tyłu , 2 z przodu , 1 nad zasiłką i 1 w obudowie.hehe to chyba wszystko na 12V :D ale hałąs.... :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kikus Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 troche jest... ale nie offtopiczmy ! :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 NEC FE791SB troche drogi jak na 17" no ale jak chcesz kupic wypas ... cena ponizej tysia ~800pln sam mam 19" z tej seri i moniek wymiata kto nie popatrzy to sie zachwyci :-) Pozdrawiam 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kikus Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 hmn... a ten NEC jest lepszy od tych iiyam z serii HM? czy HT niepamietam :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XPerience Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 Czy jedno pytanie z Twej strony nie wystarcza??? 2 tematy o tej samej sprawie?? sorki ale jakoś nie mam humoru do podwójnej dyskusji... Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 dzis to znaczy wczoraj kupilem NEC FE 791SB za 940zł powiem tylko jendno. ZJEBISTY MONITOR !!! Ostrosc perfekcyjna, kolory perfekcyjne. Ja niewiem do czego mozna sie tu przyczepic, chyba tylko do wygladu :D Poleca, nie bedziesz zalowal :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kikus Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 qrde Grinch teraz to ja mam dylemat bojak policzyłem to jak dołoze 700 - 800 zł to bede miec 15" lcd... MI TU CHODZI O OCZY !! :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 ale za 800zl bedziesz mial dupnego LCD :!: Ten NEC jest poprostuy zajbeisty zaden LCD go nie rozwali. A funkcjia supoer bright to jest poprostu cudo !! :D UPDATE: teraz doczytalem :D jelsi chcesz dolozyc 800+800 to mysle ze nie warto. Moim zdaniem LCD to od 2000 mozna kupowac PS> ten alkohol :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 za 1000 wziąłbym :arrow: http://allegro.pl/show_item.php?item=18538020 lub http://allegro.pl/show_item.php?item=18526549 Co do oczu to nie jest tak tragicznie :? - siedze średnio po 6h dziennie przy kompie od dobrych kilkunastu lat i na razie wzrok mam dobry :) - fakt nigdy nie miałem monitora gorszego do LR NI (kto pamieta co to oznacza ;) ale w wiekszości przypadków wszystko zależy od ustawień montora i jego umiejscowienia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kikus Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 ja 7 lat na 8mio letnim highscreenie.... :/ A oczy sie psują... Ale kupie w ROBAKU takie (tosie zwie - antyrefleksy) i juz o polowe mam psucie gał zminimalizowane... :) ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 Heh ja siedzialem 7 lat na StudioWorks LG, wzrok mi sie zjebal niesamowicie :P Testujac tego NEC'a widze ze juz mnei oczka nie bola a siedze juz dlugo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...