Junior Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 Podajcie tytuły jakiś dobrych książek o HTMLu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 a nie szkoda kasy na takie ksiazki :?: moze lepszym rozwiazniem jakis kursik netowy np ten popularny Pawla Wimmera http://webmaster.helion.pl/kurshtml/ masz gdzies na dole odnosnik do kursu Offline (spakowany zipem) jezeli jestes uparty na ksiazke to dla poczatkujacego moze Po prostu HTML 4 autorstwa Elizabeth Castro (wyd. Helion) - same konkrety (i przyklady) a nie owijanie w bawelne (nie jest cegla), a jak jestes zaawansowany to nie wiem - poczekaj na odpowiedzi zaawansowanych :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 Widzisz kursy netowe mi sie nie widzą. Lepiej mi sie pracuje z papierową wersją. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 html to dziecinada - szkoda na to wydawac kasy ... najprostszy kurs w necie i wszystkiego sie dowiesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 Ja jade na "Cwiczeniach Praktycznych" z Heliona. Bardzo dobre książki bo podparte przygładami. Z HTML zawierają wiekszosć znaczników więc spox. Obie Marii Sokół "Tworznie stron WWW ćwiczenia praktyczne" (ok. 12zł) "Zaawansowanie trzowerznie stron WWW ĆP" (ok. 18zl) + java script Naprawde polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 HTML4 ..... takie cuś jest w księgarniach. Osobiście zakończylem edukacje HTML (już kiedyś) a uczyłem się na zwykłych internetowych kursach.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 HTML4 ..... takie cuś jest w księgarniach. Osobiście zakończylem edukacje HTML (już kiedyś) a uczyłem się na zwykłych internetowych kursach.... Może chdzi ci o HTML4.Biblia. W sumie to myśle że kupie Tworzenie stron WWW. Biblia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 Co prawda nie papierowe, ale przydatne: http://www.w3schools.com/ - tu jest mnogo różnych perwersyjnych skrótów jak HTML, SQL, HGW ... khem, tego ostatniego nie ma, zapędziłem się. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...