Skocz do zawartości
buszi

nowa obudowa - czy zasiłka wytrzyma

Rekomendowane odpowiedzi

Ja bym Ci polecił tą http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=4539 mam na myśli ciemiejszą

Przy moim poprzednim tracerze ta jest jak mercedes.

Nie ma neonów,ale jest moim zdaniem lepiej wykonana i lepsza od tej,którą chcesz kupić.

Mam taką od ponad roku i jestem bardzo zadowolony.Ma boki i góre pomalowane metalikiem na zewnątrz i w środku,zdejmowanie boków i góry bez śrubokręta,śledzie wyjmowane a nie wyłamywane,karty wkładane na zatrzaski,bardzo ładny wygląd,maskownice na napędy i floppy,wentyl wywiewający na górze + możliwość dołożenia na tył,do tego usb,audio i mic na przodzie no i super cena.

Ale ma też wady:

1.zasilacz codegen,wszystcy znają jego klasę i jak masz kasę to najlepiej dokup od razu Chieffteca 360W

2.wentylatory codegen daje jeszcze wyższej klasy,niż zasilki :lol: ,ten wywiewający powietrze do góry chodzi nie wiele ciszej od pralki,więc też czeba go wymienić na jakiś cichy,no chyba,że lubisz takie dźwięki

3.niektóre napędy mają przycisk otwierania troche niestandardowo umieszczony i wtedy nie jest on idealnie od tym przyciskiem

w obudowie.Ja mam CDRW TEACa i jest ok,ale już z drugim DVD Toshiba mam problem,bo ten ma przycisk przesunięty trochę w lewo i tylko jego kawełek jest pod tym z budy,więc jak za mocno naciśniesz,to złamiesz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

przecież nie naraziłbym mojego kochanego sprzęcika na jakieś spalenie;-) dzięki za pomoc!!!

po to tu jestesmy :D btw tez kochasz swoja machine :D :D :D

oj wiesz co ?:) ja też kocham swopjego kompika:) przynajmniej niejest to czarna dziura dla kasy jak moja kobieta hehe:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

przecież nie naraziłbym mojego kochanego sprzęcika na jakieś spalenie;-) dzięki za pomoc!!!

oj wiesz co ?:) ja też kocham swopjego kompika:) przynajmniej niejest to czarna dziura dla kasy jak moja kobieta hehe:)

no ja swoja machine tez kocham :D :D :D no ale laski to nie porownoje do koma bo to co innego (laska jest wazniejsza :D :D )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no ja swoja machine tez kocham :D :D :D no ale laski to nie porownoje do koma bo to co innego (laska jest wazniejsza :D :D )

hehehe ale ja żartuję tylko że laski to czarne dziury dla kasy:) dasz i już nigdy nieodzyskasz;) a w wypadku kompa masz możliwość odwolania wyroku;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

(...) tez kochasz swoja machine :D :D :D

hehehe ale ja żartuję tylko że laski to czarne dziury dla kasy:) dasz i już nigdy nieodzyskasz;) a w wypadku kompa masz możliwość odwolania wyroku;)

no niby zawsze mozne sprzedac kompa i kasa wraca, a jak lasce dasz kase to juz NIE MA ODWROTU :!: ale i tak laski sa najFajniejsza rzecza na swiecie :D :D :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no niby zawsze mozne sprzedac kompa i kasa wraca, a jak lasce dasz kase to juz NIE MA ODWROTU :!: ale i tak laski sa najFajniejsza rzecza na swiecie :D :D :D

laski na super samochody i supoer kompy z piwem to jest:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

laski super samochody i supoer kompy z piwem to jest to:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

właśnie zamontowałem Cheifteca HPC-360-302-DF i jest zajebioza!!! stary Codegen to szajs!!! ten jest cichutki no i się nie spalił;-) tylko ta cena (248zł) to trochę za wysoka ale trudno obudowe zmienie innym razem:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

właśnie zamontowałem Cheifteca HPC-360-302-DF i jest zajebioza!!! stary Codegen to szajs!!! ten jest cichutki no i się nie spalił;-) tylko ta cena (248zł) to trochę za wysoka ale trudno obudowe zmienie innym razem:D

fajnie ze sie cieszysz i nie zalujesz wydanej kasy :) pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a co do zasiłki to zastanawiałem się nadhttp://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=9592

imo to nie warto :| lepiej za taka kase wziac chiefteca 300W albo dolozyc troszeczke (naprawde nie duzo) i wzia 360W of korz tez chiefteca

czlowieku co ty masz do tej zasilki? a co chiftek taki hi_end jest? :x

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chieftec lepszy i tańszy (nawet wersja "dual fan").

---

AThttp://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=6626

qrde skad ty mozesz wiedziec ze lepszy? :x jesli mode com jest drozszy to cos znaczy?

BO jest lepszy :D

Nie oszukujmy sie wzajemnie :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...