Timm Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 Hi! Proponuje nie prowadzic dyskusji a jedynie podawac przyklady lub wklejac znalezione ciekaw pseudo promocje. Byc moze uchroni to nie jednego przed strata finansowa lub chociaz nie doprowadzi do przykrych sytucji i niepotrzebnego niszczenia wlasnych nerwow. Ot tak sobie napisze bo jestem po prostu wkur jak cholera... Postanowilem sobie wczoraj pujsc na zwykly film do imaxa. Niestety zrobilem to o 21.25 a film(matrix rewolucje) zaczynal sie o 21.45. W zwiazku z tym szybko sprawdzam ceny biletow dorosli:18zl, dzieci 15zl. W zawiazku z szybkim pomyslem szybko sprawdzam czy mam wystarczajaca gotowke, wsziadam do auta z laska i jedziemy... Cale szczescie mialem jeszcze kase z zakupow bo chyba bym tego kasjera w tym <span style="color:red;">[ciach!]</span>lo... zlodziejskim kinie za<span style="color:red;">[ciach!]</span>lo.... Po prostu poczulem sie oszukany.Oczywiscie znajdzie sie ktos kto powie przeciez wiadomo w imaxe bilet kosztuje 25zl na ten seans. Jednak ja to po prostu uwazam za najzwyklejsze oszukiwanie bo jesli maja specjalny link do ceny biletow, w ktorym rowniez znajduja sie slynne z umow;) * mozna bylo wspomniec o 50% podwyszce na badz co badz stary juz film... Ot taka moja wypowiedz jak kazdy probujac zarobic ma klienta w du... i jedynnie $$ sie liczy. Dodam od siebie na mnie zarobili pozornie ja tam na film po prostu wiecej nie pujde... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 Hehe... może nie propo filmów ale polskiego pięknego marketingu ;]]] Ostatnio powstały lokalne linie lotnicze - air polonia. Wszystko cacy, pięknie, ucieszyłem się, że ceny mają lepsze od pkp, bilet z Warszawy do Gdańska: 19.90PLN bilet + 55PLN podatku ;] I jak w takim kraju wyżyć? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stefanito Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 bilet z Warszawy do Gdańska: 19.90PLN bilet + 55PLN podatku ;] I jak w takim kraju wyżyć? ;]heh, a to nie jest 19.90 + opłata lotniskowa? a ile powrotny? bo np. Ryan Air to latał do londynu (cheba z Irlandii) za dosłownie parę funtów, ale powrotny - 129 funtów... wszyscy tak robią - auto już za 19900, ale bez poduszek, silnika i kół :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 bilet z Warszawy do Gdańska: 19.90PLN bilet + 55PLN podatku ;] I jak w takim kraju wyżyć? ;]heh, a to nie jest 19.90 + opłata lotniskowa? a ile powrotny? bo np. Ryan Air to latał do londynu (cheba z Irlandii) za dosłownie parę funtów, ale powrotny - 129 funtów... wszyscy tak robią - auto już za 19900, ale bez poduszek, silnika i kół :P Albo jeszcze lepiej: NISSAN PRIMERA już za 50 tysięcy *60% ceny samochodu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timm Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 Heh no tak jednak decyzja zakupu mieszkania czy samochodu z reguly jest przemyslana i o kruczkach dowiadujesz sie zanim staniesz w kasie ;). Natomiast wszelkiego typu pseudo promocje na mniejsze sumy czest bywaja nie milym zaskoczeniem. Ja nadal jestem w... o ten bilet do kina bo te 14zl , ktore musialem dodatkowo wydac nie jest warte dochodzenia swoich praw a jedynie mnie wyprowadzilo z rownopwagi. I wlasnie na takich oszustwach sie robi kase. Albo reklamowka z marketu np coca-cola 3,49zl za 2,5l idziesz do kasy a sie okazuje 5,50zl bo to byla akurat butelka z poprzedniej dostawy i nie jest objeta promocja. Nie pomze nic ani nikt. Nawt niema co wyrzywac sie na kasjerce, ktora nic nie moze zrobic. No moze zarzadanie od takiej wezwania kierownika cokolwiek by zmienilo albo przypadkowy program akurat krecony gdybys za bardzo zaczal sie awanturowac ;). Bo co przeciez nie bedziesz przepychal sie w kolejce i szedl na drugi koniec sklepu aby nie wydac tej zlotowki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 bilet z Warszawy do Gdańska: 19.90PLN bilet + 55PLN podatku ;] I jak w takim kraju wyżyć? ;] Ale to przecież było wiadomo od samego początku. Nikt nigdy nie ukrywał, że opłata lotniskowa + podatki będą wynosić tyle i tyle. Ja dopiero po jakimś czasie w sumie dowiedziałem się, że bilet kosztuje 19,90 - słyszałem tylko "ogólny koszt to minimum 75 zł", więc nie było żadnej ściemy. I jest to 100x lepsze od pociągu, który kosztuje tyle samo (Express 2. klasa). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ituriel Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 Krootki - zalezy czym bedziesz latal ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bortas Opublikowano 9 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2003 NISSAN PRIMERA już za 50 tysięcy* złotych... *60% ceny samochodu reszta po roku bez odsetek (bo odsetki sa juz wliczone w cene ale dzieki temu to lepiej wyglada i lepiej smakuje :) )to samo jest z ratami - raty 0% bo odsetki musza juz byc wliczone bo inaczej nikt na tym nie zarobi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...