Dzi@dzi@ Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 Istnieje taki program ??? PS. Mam problem z filmem szeregowiec ryan (3cd, dvdrip ac3) poniewaz jest dzwiek a nie ma obrazu tylko zielone rozmazane kolory. I nie wiem jakich kodeków wymaga ten film. :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 sprawdzisz to za pomoca Gspot lub Allplayera Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 Jest taki programik w pakciecie kodekó k-lite+ czy jakoś tak i był też tam taki programik co pokazywał informacje o filmie min. jakich kodekó potrzebuje tzn. w jakich został zakodowany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 Jest jeszcze taki programik : AVIcod11 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zrób to co jest napisane TUTAJ , a nie będziesz się już musiał zastanawiać jakich kodeków potrzebujesz. Nie znalazłem jeszcze takiego filmu, który by nie działał na tych kodekach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 9 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2003 i oprocz swietnego Gspot mozna uzyc jeszcze YAAI - Yet Another Avi Info http://home.pages.at/greek0/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...