Trendzik Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 Witam Mam pytania w imienu kolegi: 1.Mam karte Radeon 9600 Pro i jestem z niej niezbyt zadowolony...ponieważ dużo gier nie działa...np. Dungeon Siege włącza się ale się zawiesza.... Call Of Duty zawiesza się gry ustawie wysokie detale, ale gry ustawie na minimum to gra działa normalnie. Wydaje mi się że Call Of Duty powinno działać normalnie... Dajcie mi linka do nieoficjalnych sterowników OMEGI...oraz napiszcie czego może to być wina.... i które stery najlepiej zainstalować Może wadliwa jest karta ?? CO mam robić..??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Zadek Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zapewne masz Catalisty 3.9 i tu cału problem - zainstaluj starsze albo ściągnij łatkę do 3.9 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trendzik Opublikowano 9 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2003 Nie mam 3.9 mam starsze....sterowniki ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 9 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2003 Na www.ati.com masz specjalny pack, ktory umozliwi ci granie w Call o f Duty. Nawet w nazwie cos tam bylo. Jest to wlasnie jakas latka do catalyst 3.9 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 9 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2003 pokombinuj z catalystami Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...