stefanito Opublikowano 9 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2003 Jak powyżej. założenia: 1.b.prosty projekt: bez żadnych php itp., same proste rzeczy: jakieś frames, całość w html (lub jego nowsze mutacje), jakieś applety, itp. 2. mały projekt - mały budżet :oops: niestety... jednak parę złotych mogę zapłacić (do negocjacji) 3. warszawa 4. trochę doświadczenia nie mam czasu, abyś się na bieżąco douczał/ła - portfilio - linki na pw 5. b. krótki termin gł. przez najbliższy wikent - moooooże poczatek następnego tygodnia... 6.grafika będzie atutem na zgłoszenia czekam tylko do jutra do 15h Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stefanito Opublikowano 9 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2003 heh, nie ma webmasterów w wawie??? kurde, takie bezrobocie, a nikt nie chce paru złotych zarobić... tfu! tfu! tfu! ale nie załamuje się.... może ktoś jest kompetentny? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 9 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2003 To mów ILE ;)? Wystarczy strona glowna? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 9 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2003 co to ma być ... ? ... [pyta ciekawy łebM@ZTA] :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 Wyślij mejla do mnie z opisem jak widzisz tę stronę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stefanito Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 przepraszam za zwłokę w odpowiedzi, ale miałem mały wypadek :( (na szczęście nie helikoptera i już jest ok.) w międzyczasie problem się rozwiązał i khm, jakby to ująć.. narzucono mi procedury i informatyka "firmowego"... dzięki za oferowaną pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...