Pretorian Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 witam jestem na kupnie jakiegoś upsa. Jakbyście mogli coś polecić byłbym wdzięczny a no i jakieś zbliżone ceny bo sie na ups'ach nie znam :D :D thx :roll: :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 Mam od 3 lat UPSa firmy APC 300 VA i sprawdza się świetnie :-) Można taki kupić za około 300 zł (w mojej okolicy, nie wiem jak w miastach :lol: ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 hello mam podobny problem ! Wlasnie palilem divxy i zpierniczylem dwie plytki bo prad wylaczyli ! Zastanawiam sie nad APC Smart-UPS 420 moge miec go juz za 200 zl nowke sztuke niewiem tylko czy warto ? Moze ktos doradzic ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKa11 Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 Mam dwa kompy podłączone do APC-ów i nie narzekam. W tej chwili większość UPSów prezentuje podobny poziom techniczny - firma nie ma aż tak wielkiego znaczenia :) Poza tym UPSa dobierasz do posiadanego sprzętu tzn do poboru mocy :) do kompa z monitorem 17 cali warto mieć co najmniej 650AV - ale można też zadowolić się 300-tką z tym, że będzie krótko podtrzymywała napięcie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 narazie zalezy mi na samym kompie ! plyty moga sie palic bez monitora ! a jak kupie nowy monitor to strzelil bym sobie drugi ! A cena chyba niezla ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 ja mam 19 i dość wymagający komp.potrzebny mi taki zeby chociarz z 10 minut u mnie wytrzymal. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 EVER z serii NET Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 a coś więcej mógłbyś o nim powiedzieć ?? :twisted: :) :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackk Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 Tu masz link o UPS http://www.chip.pl/archiwum/article_11622.html A obecnie to prawie wszystkie UPS-y są bardzo dobre z nielicznymi wyjątkami, więc przy kupnie można się kierować pojemnością baterii. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 23 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2002 mam APC BACK UPS CS500 i jestem zadowolony Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 23 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2002 hello mam podobny problem ! Wlasnie palilem divxy i zpierniczylem dwie plytki bo prad wylaczyli ! Zastanawiam sie nad APC Smart-UPS 420 moge miec go juz za 200 zl nowke sztuke niewiem tylko czy warto ? Moze ktos doradzic ? nie wiem na co czekasz. ja bym brał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 23 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2002 Ja posiadam zasilacz firmy Fideltronik - model Ares 500. Nie narzekam, mimo ze wyrob jest polski, dziala bez zarzutu i sprawdzil sie juz wiele razy. link: http://www.fideltronik.com.pl/pl_products/.../p_ares500.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 23 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2002 hello mam podobny problem ! Wlasnie palilem divxy i zpierniczylem dwie plytki bo prad wylaczyli ! Zastanawiam sie nad APC Smart-UPS 420 moge miec go juz za 200 zl nowke sztuke niewiem tylko czy warto ? Moze ktos doradzic ? nie wiem na co czekasz. ja bym brał Hehe namyslilem sie i wezme 650 jest fajniejsza i trzyma 17 min ! a jak kupie lepszy monitor yo z 10 potrzyma i bedzie ok a kosztowac bedzie cale 300 zl tylko musze kase uzbierac :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 23 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2002 hello mam podobny problem ! Wlasnie palilem divxy i zpierniczylem dwie plytki bo prad wylaczyli ! Zastanawiam sie nad APC Smart-UPS 420 moge miec go juz za 200 zl nowke sztuke niewiem tylko czy warto ? Moze ktos doradzic ? nie wiem na co czekasz. ja bym brał Hehe namyslilem sie i wezme 650 jest fajniejsza i trzyma 17 min ! a jak kupie lepszy monitor yo z 10 potrzyma i bedzie ok a kosztowac bedzie cale 300 zl tylko musze kase uzbierac :) gdzie ty to kupujesz :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 23 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2002 no wiesz sa ruzne promocje :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...