mat_zab Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 Wie ktos jak bez kablo mozna zdjąc simlocka z NOKI 6100 :) ????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 11 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2003 Tez wybrales sobie dzial w forum. Zapodaj mi swoj IMEI oraz nazwe operatora, to ci wysle MasterCode do zdjecia simlocka... Gdybys nie wiedzial to *#06# Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 11 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2003 a gdybys chciał sam to tutaj et program: http://members.chello.pl/j.jakacki/dct4cal...alc_by_mroa.zip i forum gdzie jest wszystko opisane http://forum.polphone.com/search.php?mode=results wczoraj pozbyłem się simlocka z mojej 6100 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 11 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2003 do 3330 ten sam program ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZi Opublikowano 11 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2003 do 3330 ten sam program ???nie bo to inna technologia :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reaper Opublikowano 11 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2003 robot: niebardzo, bo 3330 to jest jeszcze DCT-3, Nokia 6100 (i ogolnie chyba wszystkie z GPRS) to sa DCT-4. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 12 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2003 do 3330 ten sam program ???Juz bys chcial wszyskie simlocki sciagac tym programem. DCT-3 - simlocka mozna zdjac kablem... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 12 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2003 a jaki to kable trzeba miec? nie znam sie na tym wogole |:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZi Opublikowano 12 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2003 FBUS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2003 a gdybys chciał sam to tutaj et program: http://members.chello.pl/j.jakacki/dct4cal...alc_by_mroa.zip i forum gdzie jest wszystko opisane http://forum.polphone.com/search.php?mode=results wczoraj pozbyłem się simlocka z mojej 6100 Bawilem sie tym jakis czas temu, ale nie mialem juz niestety simlocka. Tylko tam wywalalo mi kilka kodow, moglem wybrac dowolny?? Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 jeżeli masz tylko jedną blokadę to wpisujesz 1 wszy kod jeżeli więcej to 7 my Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 To teraz takie glupie pytanko :) Mozna jakos sprawdzic ile mam blokad? Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 jak to zrobić bez programu nie wiem i nie będę się wgłebiał bo mnie to już nie interesuje czyt. nie mam już simlocka :-) natomiast słyszałem że operatorzy zakładają zazwyczaj 1 lock i wpisuje się tylko 1wszy kod Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reaper Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 wpisujesz pierwszy kod, jak nie zdejmie locka to wpisujesz 7dmy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 wpisujesz pierwszy kod, jak nie zdejmie locka to wpisujesz 7dmy czyli 7my zdejmuje wszystkie naraz :?: Czy jednym można zdjąć tylko 1 locka :?: wyczytałem ze można wpisać określoną ilość kodów i potem się blokuje :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitrASS Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 do 3330 ten sam program ???Juz bys chcial wszyskie simlocki sciagac tym programem. DCT-3 - simlocka mozna zdjac kablem... Witam a wiec DCT-3 tez mozna sciagnac kodem looknij sobie na techtronic'a i poszukaj na forum w dziale DCT-3 a trzeba miec dongla do siemensow(chyba - nie pamietam dokladnie) pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mecha Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 Czy tym programem moge zdjac simlocka z noki 6510? Jesli tak to co mam wpisac w polu MCC/MNC Code i jak wartosc mam wybrac w polu Chose UEM type? 2 czy 5. Mam telefon w idei. Z góry dzięki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 MCC/MNC : Plus - 26001 Era - 26002 Idea - 26003 Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mecha Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 Czyli moge tym programikiem zdjac simlocka z mojej 6510:) Dzieki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Demboch Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 tak mozesz do zdejcia simlocka z 3330 potrzeba M-bus'a a nie F-bus'a tak jak to lazi rozpisal .... www.gsmnetsimlock.boo.pl www.polphone.com www.techtronic.pl szukanie nie boli :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...