yotomeczek Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 ja krece RAM na 390 bez radiatorkow i nic sie z nimi nie dzieje... I co nie grzeją się ? 390 na pamiątkach w 9800PRO - chciałbym to zobaczyć (tyle osiągają przeciętne 9800XT). Robisz to 780 bez moda napięcia na ramy ?? Jakiego producenta jest grafa i jakie ma dokładnie pamiątki ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
itxxssie Opublikowano 23 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2003 Jakie opcje w BIOS'ie płyty głównej nalezy ustawić, by karta grafiki RADEON 9600PRO mogła prawidłowo pracować ? Płyta główna ma AMI@BIOS wersja 1.6. Korzystam z DirectX 9.0b. Testowałem wcześniej 9000 PRO i nie miałem, kłopotu, a z nowa karta 9600PRO żaden benchmark nie kończy się prawidłowo. Dodatkowe testy z karta 9500 tez się wywalają. Dzieci w czasie Świąt nie dadzą mi zyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 23 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2003 Jakie opcje w BIOS'ie płyty głównej nalezy ustawić, by karta grafiki RADEON 9600PRO mogła prawidłowo pracować ? Płyta główna ma AMI@BIOS wersja 1.6. Korzystam z DirectX 9.0b. Testowałem wcześniej 9000 PRO i nie miałem, kłopotu, a z nowa karta 9600PRO żaden benchmark nie kończy się prawidłowo. Dodatkowe testy z karta 9500 tez się wywalają. Dzieci w czasie Świąt nie dadzą mi zyć. Podobno funkcja FastWrites on/off moze cos pomoc w przypadku tych kart... gdzies ostatnio przypadkiem to widzialem - nie pamietam gdzie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
itxxssie Opublikowano 6 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2004 Podobno funkcja FastWrites on/off moze cos pomoc w przypadku tych kart... gdzies ostatnio przypadkiem to widzialem - nie pamietam gdzie...Dziękuję za podrzucenie tropu. Osiągnąłem juz konfigurację stabilną - jako punkt wyjścia do dalszych prób. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...