gofeer Opublikowano 11 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2003 Nawet jak w IE wyczyszcze historie + cookie + tymczasowe pliki to i tak przy wpisywaniu w polu "Adres" www lub http wyswietla mi kilka starych adresow(rozwija sie w dol tak jak po kliknieciu tej strzalki w dol po prawej stronie pola adres) jak klikam wspomniana strzalke to zaden adres sie nie wyswietla, historia tez jest pusta. Uzywam Win XP pro + duzo aktualizacji. Wie ktos moze co z tym zrobic bo mnie to denerwuje troche ze nie da sie tego kompletnie wyczyscic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 11 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2003 To masz problem... Pewnie ogladales jakies XXX i nie chcesz zeby tata zobaczyl... :lol: A jak recznie usuniesz zawartosc katalogu C:Documents and Settings<uzytkownik>Ustawienia lokalneHistoria to tez dalej sa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gofeer Opublikowano 12 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2003 nie no nie xxx, jakies takie zwykle linki np: http://republika.pl/drednoty/opis.html a bylem na tej stronce chyba z 6 miechow temu takze troche dlugo juz to mam i sie coraz wiecej tego dodaje i mnie denerwuje, czyszczenie wszystkiego recznie nic nie daje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rider Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 W IE Narzedzia / opcje Internetowe / zakladka zawartosc / autouzupelnianie - Reszty chyba nie trzeba tlumaczyc. A tak wogole to polecam uzywanie Opery. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 a takie cos na XP'eku jak Tweak UI (darmowe narzedzie MS) nie dziala :?: (bo juz nie pamietam) masz tam zakladke (swojsko brzmiaca) Paranoia i sobie ustawasz co ma czyscic :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 15 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2003 gofeer, a nie masz przypadkiem tych linków, które się pojawiają, zapisanych w "ulubionych"? Bo wtedy tak właśnie się dzieje (przy włączonym autouzupełnianiu). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...