a_n_y Opublikowano 17 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2003 kazde eizo jest super!! /strasznie zadowolony:) a i sorki za orty/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek Opublikowano 18 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2003 to jak wam sie wydaje 21' eizo lub sony uzywany z allegro czy 19' neca albo samsunga z 3 letnia gwara Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a_n_y Opublikowano 18 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2003 ja bym bral eizo bedzie mialo najlebsza geometrie, kolory, ortrosc bo eizo to monitory w gornej polki, niemozna tego powiedizc o nec czy samsung. ktos ma inne zdanie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek Opublikowano 18 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2003 boje sie tylko ile ten uzywany odnawiany eizo pociagnie nawet z mozliwoscia naprawiania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a_n_y Opublikowano 18 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2003 ja mam starszy model a brighnes mam na 20% 35% wiec swieci jak nowka/najlepiej zadzwonic do sprzedajacego i sie spytac jak swieci i czy niebyl naprawiany, jak jest dziwiczy i ladnie swieci to bedzie sluzyl dlugo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xior Opublikowano 18 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2003 rozważałem możliwość kupna na alegro ale to jest loteria monitor to najrzadziej wymieniany element komputera a poco potem mam latać i szukać anonimowego gościa jak mogę kupić w sklepie z pewną gwarancją Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek Opublikowano 18 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2003 :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a_n_y Opublikowano 18 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2003 za 1000zl w sklepie szalu niekupisz:) ,a na alllegro sa ludize co z tego zyja maja firmy niesa anonimowi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek Opublikowano 18 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2003 co z tego ze maja firmy i zyja z handlu na allegro jak kupie monitor i pan x daje mi gware na 1 miesiac to po tym czasie moze sie dziac co chce i nie wykluczone ze monitor moze pasc zupelnie i juz nawet naprawy sie nie da zrobic ale te sprzety na allegro za 1000 zl sa naprawde wypasione.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a_n_y Opublikowano 18 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2003 niemozna mic wszystkiego, wybor nalezy do ciebie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bortas Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2003 co do monitora rowniez jestes zainteresowany 19' jak na razie na podstawie wielu artykulow i przemyslen zostaje przy NEC19" NEC FE991 Super Bright te dwa druciki podtrzymujace maske kineskopu sa niewidoczne.. oczywisice jak mi powiedzieli i je pokazali to sie wydawalo ze ajkie to grube i jak preszkadza, jednak podczas pracy aktualnie an mojej 15'' jakos nieprzeszkadzaja mi odciski palcow na kineskopie ... to watpie zeby mialy mi przeszkadzac dwa cienutkie druciki a co daje opcja SuperBright? jak ona dziala? co do opcji SUPER BRIGHT świetnie się sprawdza w mocno nasłonecznionych pomieszczeniach po wcisnieciu klawisz obraz jest rozjasniany, za pomoca dodatkowego programu mozesz szybko rozjasniac tylko obrazy ruchome - przydaje sie w filmach i przy obrobce fotografii co do sprzetow na allegro (tych wypasionych i tanio) prawdopodobnie chodzi o to ze sa to monitorki (poleasingowe) z firm gdzie pracowaly one przez kilka lat - kumpel kupil ostanio jakis fajny 17''monitorek za 300zl, sporo tego rodzaju sklepow jest w wawie no i w sumie w kazdym wiekszym miescie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mama Opublikowano 21 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2003 Witam A ja jestem zainteresowany 19 Iiyama Vision Master Pro 454 Powiedzcie czy warto? Czy może coś innego z tego przedziału? Dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biolog Opublikowano 22 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2003 A ja mam Gateway'a vx920 na Diamondtronie. Powiem krótko: nie widziałem takiego drugiego monita za 895pln! Dodam, że ma rok gwary i bardzo ładnie świeci. Malutkie problemy ze zbieżnością kolorów i geometrią po rogach nie przeszkadzają. Ew. mogłaby być lepsza powłoka antyrefleks, ale to chyba bolączka wszystkich CRT... sympatyczna zabawka, w sklepie gdzie go kupowałem, dali mi go potestować itd. Poza tym, 2 gości ze sklepu też ma te monity (jeden 19", drugi 22"). Nic tylko brać. Nie polecam natomiast vx930. Pozdro! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zari Opublikowano 23 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2003 A ja mam Gateway'a vx920 na Diamondtronie. Powiem krótko: nie widziałem takiego drugiego monita za 895pln! Dodam, że ma rok gwary i bardzo ładnie świeci. Malutkie problemy ze zbieżnością kolorów i geometrią po rogach nie przeszkadzają. Ew. mogłaby być lepsza powłoka antyrefleks, ale to chyba bolączka wszystkich CRT... sympatyczna zabawka, w sklepie gdzie go kupowałem, dali mi go potestować itd. Poza tym, 2 gości ze sklepu też ma te monity (jeden 19", drugi 22"). Nic tylko brać. Nie polecam natomiast vx930. Pozdro!Własnie sięprzymierzam do tego 22 calowego. Powiedz mi gdzie je w wawie mozna obejrzeć i przetestowac? Bo ceny z allegro są rewelacyjne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek Opublikowano 25 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2003 no wiec mam juz della 21' na biurku i pierwsze wrazenie to : ale wielki!! troche jest za duzy nawet , ale jakos sobie z tym poradze :P ale mam spory problem z monitorem nie obsluguje on DCC(albo DDC) czyli komp nie moze zczytac z niego zadnych danych :( sterowniki mam do niego ale win nie chce ich przyjac(Wxp albo W2k3) tak wiec nie mam zainstalowanego ani monitora ani k graf jak mam sobie poradzic z instalacja monitora? chodzi mi tylko o odp rozdzialke z refresh rate progsy typu power strip czy refresh force nie dzialaja bo zadnego monitora nie mam na kompie zainst........... czy to wogole mozliwe ze taki fajny monitor nie ma DCC? byle gowna takie cos maja...... dzieki za pomoc :?: :? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xior Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 a ja mam już SAMSUNG 959NF narazie go rozgryzam ale już wiem że mój wybór był dobry :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 dozbieraj jeszcze kafla i kup jame:) (iiyama) moim zdaniem nie ma co sie pakowac z 19' w tym przedziaale cenowym bo to poprostu kicha - ale to tylko moje chore wypaczone zdanie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 juz rozgryzlem mojego della - poprostu problem tkwi w karcie a monitor jest 1 klasa na poczatku myslalem ze jest za duzy ale juz sie przyzwyczailem i jest ok nie ma to jak 21' na biurku pozdrawiam - i na allegro nie ma sie co bac kupowac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 mam pytanie co do bledu wyswietnania w moim monitorze wyglada to tak ze wszystko rzuca jakby cien w prawa strone nie da sie tego skorygowac w menu monitora myslicie ze to jest blad monitora? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biolog Opublikowano 29 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2003 A ja mam Gateway'a vx920 na Diamondtronie. Powiem krótko: nie widziałem takiego drugiego monita za 895pln! Dodam, że ma rok gwary i bardzo ładnie świeci. Malutkie problemy ze zbieżnością kolorów i geometrią po rogach nie przeszkadzają. Ew. mogłaby być lepsza powłoka antyrefleks, ale to chyba bolączka wszystkich CRT... sympatyczna zabawka, w sklepie gdzie go kupowałem, dali mi go potestować itd. Poza tym, 2 gości ze sklepu też ma te monity (jeden 19", drugi 22"). Nic tylko brać. Nie polecam natomiast vx930. Pozdro!Własnie sięprzymierzam do tego 22 calowego. Powiedz mi gdzie je w wawie mozna obejrzeć i przetestowac? Bo ceny z allegro są rewelacyjne. rozejrzyj się na WGE koło GUS-u. bliżej nie mogę, bo to by zachaczało o kryptoreklamę :) dodam, że nietrudno je znaleźć. Północna galeria. chłopaki są dość miłe, jak go będą mieli, to od ręki (he,he waży 30kg- spróbuj go wieźć autobusem :twisted: ), ajak nie, to powinni w parę dni śćiągnąć. Mają rok gwary i generalnie oki. Owocnych zakoopoow. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kot Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 CTX jest ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 12 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2004 to jak gadacie o przedziałach cenowych to ja zapytam o takie coś... http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=6134 w sumei to nie znam sie na monitorach ( w zyciu miałem jeden ) wiec pytam Was co o nim myslicie...ogoolnie myslalem o 17" ale znalazlem taką sztuke.. Parametry jak dla mnie bomba tylko intryguje mnie ten kineskop!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek Opublikowano 12 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2004 oj watpie zeby to bylo cos godnego uwagi.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bortas Opublikowano 12 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2004 no co.. kineskop na wycinku walca, co w tym dziwnego (chyba ze czegos niewiem) chociaz podejrzanie tani jak na 19" sam mam zamiar wziac cos takeigo http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=3579 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 12 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2004 Chcialem kupic tego albo innego NEC'a, ale zmienilem zdanie i dzis zlozylem zamowienie na Philipsa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 12 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2004 no nie bedzie to zupełnie płaściutki kineskop..ale co tam mogą być za kruczki "ukryte" ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bortas Opublikowano 12 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2004 Chcialem kupic tego albo innego NEC'a, ale zmienilem zdanie i dzis zlozylem zamowienie na Philipsa co sklonilo do zmiany zdania?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 12 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2004 Przez kilka dni intensywnie sie orientowalem na temat monitorow i wczoraj w nocy po rozmowie ze znajomym z PC Projekt z Krakowa doszedlem do wniosku, ze ten monitor bedzie lepszy. JAKOS udalo mi sie zdobyc jeszcze te 250 PLN i dlatego biore jednak Philips. Chociaz nie maja one dobrej renomy, bo nie sa dobre, ale ten model (wersja 17'' i 19'') sa bardzo udane, nawet po komentarzach w Komputroniku widac, ze jest dobry. Obym nie zyl w bledzie... ale to sie okaze, jak dotrze do mnie paczuszka (ladna mi paczuszka. ciekawe czy karton od tego monitora zmiesci sie w futrynie... ;D) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 13 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2004 ja nadal ponowie zapytanie o http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=6134 moze jeszcze jakies komentarze ?? thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 13 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2004 Monitory Miro sa mi malo znane, ale ta firma robi tez inne rzeczy, ktore sa rowniez tanie. Mozesz zaryzykowac, wydaje mi sie, ze z jakoscia bedzie jak w LG. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...