kielkac Opublikowano 23 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2002 A MOZNA JE KRĘCIĆ ???? Będą szybciej grafe obrabiać :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THORGAL Opublikowano 23 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2002 Panowie ja chcialem porozmawiac z ludzmi ktorzy maja cos do powiedzenia a nie z gowniarzami hiphopowymi smigajacymi w dresach, kultury troszke Albo macie cos konkretnego do powiedzenia albo wyp... z mojego forum :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 23 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2002 sam jestes dres ! sam sluchasz hiphop ! a twoje to tu co najwyzej jest imie i nic wiecej ! Masz jakies urazy z dziecinstwa ! wnioskuje ze zawsze chciales miec imaca ale nie bylo cie stac i lazisz teraz i bez zasadnie bluzgasz na maci ! a jak by byly takie ciach!owe to by firma padla ! widocznie ktos to kupuje bo sa do czegos potrzebne ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 23 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2002 Panowie ja chcialem porozmawiac z ludzmi ktorzy maja cos do powiedzenia a nie z gowniarzami hiphopowymi smigajacymi w dresach, kultury troszke Albo macie cos konkretnego do powiedzenia albo wyp... z mojego forum :) ile potrzeba ramu na PC zeby wygodnie pracowac w Photoshopie?512 minumum na Macu mash 256 i przy obrabianiu plikow powyzej 100mb wszystko elenagnko smiga.juz pomijam zwisy na PC i Blue Screeny ;) ale nie musish nas obrazac :evil: :evil: gowniarzami hiphopowymi smigajacymi w dresach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THORGAL Opublikowano 23 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2002 W sumie to tylko dwa lebki tu glosuja wiec poczekam na reszte :) A ankieta i tak mowi swoje A macintosha to na serio hmm nie chcialbym za darmo, jak bede mial to ci oddam :) Co myslisz o Lampie z 15 calowym wyswietlaczem ? Piekna co ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartez Opublikowano 23 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2002 Jak do PC dokupisz ZIP-a, teraz nową płytę z USB 2,0 to i tak cie wyjdzie mniej. Mówisz że w MAC-u to standard ale MAC produkuje APLLE a PC ??? nikt; wszyscy składają go z części innych producentów i to jest siła (ale też casami słabość) PC. PC może sobie każdy poskładać takiego jaki mu odpowiada ( i może mieć ZIP-a, CD-RW, DVD-RW, FW) w MAC-u jest skazany na gotowy zestaw (jak w supermarkecie). A aplle wcale nie sprzedaje swoich kompów dla pracowni graficznych ale zmyślą o zwykłych użytkownikach, a po co takiemu ZIP jak używa go ułamek % użytkowników komputera na świecie, a fw po co? W PC jak potrzebujesz to sobie dokupisz a jak ci nie potrzeba to po co masz za to płacić? Gdy MAC-i też były produkowane przez niezależnych producentów były dużo bardziej popularne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THORGAL Opublikowano 23 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2002 Zerknalem na Twoj sprzet Duron, Voodoo 3 :) Dobre :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 23 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2002 a zebys wiedzial ze piekna ! nie jakisz szary szumiacy piec ! ale ty widze ciagle swoje ! w twoim mniemaniu maci koncza sie na imacach ! nie wiem czy wiesz ale sa tez g4 / emaci a imaci nie sa do grafy ! to komp dla ucznia / studenta itd nie grajacego tylko piszacego prace ! a jeszcze sa powerbooki ale o nich tez nie slyszales ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 23 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2002 Zerknalem na Twoj sprzet Duron, Voodoo 3 :) Dobre :) nie wszyscy sa ciach!a tacy bogaci jak ty palancie ! w tym tylko problem ale ty masz p3 no tak ! zapomnialem ! czy ja kiedys napisalem ze moj komputer jest rewelacyjny ? nie moge z tkaim gosciami jak ty ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 23 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2002 jak to czytałem to sie troche posmiałem :lol: :D :lol: :D :lol: :D :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 23 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2002 Twardy jestes Libero Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 23 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2002 jak to czytałem to sie troche posmiałem :lol: :D :lol: :D :lol: :D :lol: no smiac sie latwo napisac cos sensownego i wnoszacego cos do dyskusji to juz gozej ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 23 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2002 Twardy jestes Libero Bo jak bym odpuscil to wyjdzie na jego ! ale ja tak swoje wiem ! jak mozna gadac z kims kto zna tylko imaci ! nie napisal nigdy nic o g4 a przeiez to sa prawdziwe maci do sastosowan graficznych ! ale tak juz jest jak sie malo wie ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THORGAL Opublikowano 23 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2002 Zerknalem na Twoj sprzet Duron, Voodoo 3 :) Dobre :) nie wszyscy sa kurcze tacy bogaci jak ty palancie ! w tym tylko problem ale ty masz p3 no tak ! zapomnialem ! czy ja kiedys napisalem ze moj komputer jest rewelacyjny ? nie moge z tkaim gosciami jak ty ! Tak oczywiscie :) Widziales PC ADAX-a szary ?, a moze zielony ? ;) Lyknij jakies kropeki i pisz dalej jestes fajny :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 23 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2002 tp jak THORGAL - pracowales na duzych plikach graficznych na PC i MAC'u :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 23 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2002 Tak oczywiscie :) Widziales PC ADAX-a szary ?, a moze zielony ? ;) Lyknij jakies kropeki i pisz dalej jestes fajny :) to kup adaxa ! bedziesz zadowolony ! ty poprostu nie masz argumentow i robisz sie cyniczno hamowaty ! az mi sie odechcialo dyskutowac ! bo to bez sensu ! zero sensownych argumentow z twojej strony ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kielkac Opublikowano 23 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2002 Zerknalem na Twoj sprzet Duron, Voodoo 3 :) Dobre :) nie wszyscy sa kurcze tacy bogaci jak ty palancie ! w tym tylko problem ale ty masz p3 no tak ! zapomnialem ! czy ja kiedys napisalem ze moj komputer jest rewelacyjny ? nie moge z tkaim gosciami jak ty ! dobrze Libero, ZABIJ LALECZKĘ :mrgreen:, wlasnie mi sie wydawalo, ze THORGAL mnie obrazil, a ja chcialem tylko zazartowac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THORGAL Opublikowano 23 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2002 Twardy jestes Libero Bo jak bym odpuscil to wyjdzie na jego ! ale ja tak swoje wiem ! jak mozna gadac z kims kto zna tylko imaci ! nie napisal nigdy nic o g4 a przeiez to sa prawdziwe maci do sastosowan graficznych ! ale tak juz jest jak sie malo wie ! G4 800 Dual :) Dual ? jak to chodzi z 2 prockami ? :) Jaki tam jest dysk ? :) Ile RAM-u i jakiego ? :) Karta hmm no tak GF 4 a dlaczego nie Matrox ? Pisalem Mule ze pracuje na G3 :) Oj nerwy Cie zaslepiaja :) Odpowiedzi napisz sobie sam, a jakbys mial problemy to odsylam do Compter Art's tam zjebali go totalnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 23 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2002 praca praca ! a wyskakujesz ciagle z imacami ! "obudowa w kwiatki" "lampa z 15"" ekranem " Wiesz mulem to moze ty jestes ! Az dziwne ze takie wiesniaki w wawie mieszkaja ! Nara bucu ! Jak dowartosciowales sie tym tematem to gratuluje ! na mnie nie licz bo szkoda z toba gadac ! tylko bluzgac na wszystko umiesz ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THORGAL Opublikowano 23 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2002 Dlaczego nie wpadacie w polemike z Barthez-em ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THORGAL Opublikowano 23 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2002 W bluzganiu bylismy sobie rowni a co do argumentow to nie zablysnales :( A od Wawy sie odp... i trzymaj sie swoich popekanych szwabskich ulic Nara ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 23 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2002 Dlaczego nie wpadacie w polemike z Barthez-em ?NA KOLANA :arrow: NA KOLANA ... :arrow: 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 23 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2002 wiesz mowiels na poczatku o bufonowatych uzytkownikach macow ! Ale spojz na siebie czy nie zachowujesz sie jak oni ? Zadufany uwazajacy ze piec jest taki super extra ciach!ny w kosmos ! Zachowujesz sie jak ludzie kozystajacy z macow (oczywiscie wedlug ciebie sa oni bufonami dla mie nie ) Heh no nic ja na to nic nie poradze ! Zegnam ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kielkac Opublikowano 23 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2002 albo wyp... z mojego forum :) od kiedy to jest JEGO forum ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 23 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2002 a zapomnialem pokaz mi pieca ktory ma cache l3 2MB ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 23 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2002 Zerknalem na Twoj sprzet Duron, Voodoo 3 :) Dobre :) Widze ze lepszy z ciebie palant . A Maci sa zajebiste ale do grafiki , i jezeli dziala jedna aplikacja to jest oka , wlaczcie sobie winampa i Photoshopa ,to juz tak dobrze nie bedzie szlo . A jak ktos umnie dobrze zlozyc kompa to tez bedzie zadowolony . Trzeba ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> ze pod maca masz specyficzne oprogramowanie , a konfiguracji PCeta jest tysiace , i tyle samo problemow roznych masci . A ja mysle ze jakis pcet na dwoch procach Intela moze duuuzo zdzialac i napewno jest szybki . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THORGAL Opublikowano 23 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2002 albo wyp... z mojego forum :) od kiedy to jest JEGO forum ? Temat moj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THORGAL Opublikowano 23 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2002 Zerknalem na Twoj sprzet Duron, Voodoo 3 :) Dobre :) Widze ze lepszy z ciebie palant . A cos wiecej ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 23 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2002 albo wyp... z mojego forum :) od kiedy to jest JEGO forum ? Temat mojJAK TWOJ TO MOZE SAB BEDZIESH PISAL W NIM POSTY :?: SWOJ SWIAT NAMALOWANY SWOIMI KREDKAMI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartez Opublikowano 23 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2002 Jak do PC dokupisz ZIP-a, teraz nową płytę z USB 2,0 to i tak cie wyjdzie mniej. Mówisz że w MAC-u to standard ale MAC produkuje APLLE a PC ??? nikt; wszyscy składają go z części innych producentów i to jest siła (ale też casami słabość) PC. PC może sobie każdy poskładać takiego jaki mu odpowiada ( i może mieć ZIP-a, CD-RW, DVD-RW, FW) w MAC-u jest skazany na gotowy zestaw (jak w supermarkecie). A aplle wcale nie sprzedaje swoich kompów dla pracowni graficznych ale zmyślą o zwykłych użytkownikach, a po co takiemu ZIP jak używa go ułamek % użytkowników komputera na świecie, a fw po co? W PC jak potrzebujesz to sobie dokupisz a jak ci nie potrzeba to po co masz za to płacić? Gdy MAC-i też były produkowane przez niezależnych producentów były dużo bardziej popularne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...