Skocz do zawartości
azyl

kamerka internetowa

Rekomendowane odpowiedzi

prosze o pomoc bo joz mnie krew zalewa :evil:

posiadam kamere internetowa creative pc-cam 300 1.3MP, po zainstalowaniu sterow komputer za pierwszyjm razem nnie moze otworzyc "mojego komputera" , a kiedy joz go otworzy ( co nastepuje po tym jak sie zawiesi na ok 0.5 min. ) to wszystkie ikony rsa porozwalane, moge je ulozyc odpowiednio ale po uruchomieniu pownym jest to samo. Kamerka jest na usb wiec zainstalowlem servicxe packa , nic to nie dalo, sciagnalem stery ze strony creative.com , tez nic nie dalo :(

preosze oi pomoc !!! o co chodzi ?????

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

prosze o pomoc bo joz mnie krew zalewa  :evil:  

posiadam kamere internetowa creative pc-cam 300 1.3MP, po zainstalowaniu sterow komputer za pierwszyjm razem nnie moze otworzyc "mojego komputera" , a kiedy joz go otworzy ( co nastepuje po tym jak sie zawiesi na ok  0.5 min. ) to wszystkie ikony rsa porozwalane, moge je ulozyc odpowiednio ale po uruchomieniu pownym jest to samo. Kamerka jest na usb wiec zainstalowlem servicxe packa , nic to nie dalo, sciagnalem stery ze strony creative.com , tez nic nie dalo :(

preosze oi pomoc !!! o co chodzi ?????

update

zainstalowalem stery na innym kompie (k7s5a duron 1000 ) i sa te same objawy .....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sprobuj podlaczyc w innym komputerze i sprawdzic efekt.

Bycmoze cos sie gryzie.

Poza tym sterownik jest na pewno dla XP?

PS. Przepraszam za ten potrojny post, ale mialem lacze max obciazone i jak klikalem, to jakby nie bylo zadnej reakcji... :oops:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi