kane81 Opublikowano 12 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2003 Mam problem z emulem. Jak go włącze to zabiera mi maksimum kilka procent proca, by po pewnym czasie podskoczyć do 99 :( Uzywam go juz od paru miesiecy i wcześniej wszystko było ok. Mam Windowsa Xp Sp1 a procesor to Barthon 2,5. Prosze o pomoc, bo jak na razie nie znalazłem rozwiązania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ssound Opublikowano 12 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2003 Mialem tak i wina była firewola dokladnie Mcafee, moze tez z innymi tak sie dzieje, sprubuj bez firewola no chyba ze masz leki przed hakerami :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 12 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2003 Nie mialem nigdy takiego problemu... skad wy je znajdujecie? :lol: Nawet gdy tocze na raz 10 plikow i transfer jest max jaki mam na laczu, wykorzystanie proca przez ten proces jest niewielkie. Jest tez jakis mod pod AMD, moze za nim powinienes sie rozejrzec. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snaj* Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 99% procka zajmuje emule gdy haszuje pliki te co dopiero sciagniete (sprawdza poprawnosc) ,te nowo dodane (share), jesli wykryl jakies nieslislosci w plikach to rowniez je przetwarza i wtedy zaden procek nie wyrabia :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kane81 Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 O co chodzi z tymi nieścisłościami? Albo co zrobić, żeby nie przetwarzał tych plików. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snaj* Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 Np. ssalem pliki pod Winda potem przesiadka na linuxa i xmula, wracamy na M$ i tu suprise mulik podejrzewa bledy w plikach sciaganych i zaczyna mielic :( Na ogol nie dzieje sie to podczas normalnej jego pracy (przynajmniej ja sie z tym nie spotkalem). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...