100lec Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 wlasnie skonczylem testowac mojego radka i wyniki raczej mnie nie powalily-moga za to powalic goscia w sklepie,jak wroce tam z reklamacja :evil: oto one: 3dmark2003v.340: 4807 3dmarks 3dmark2001se: 138013dmarks aquamark: 33,744 gfx-4,767 cpu-5,885 do tego wyniki z pcmarka'02: cpu-5572 mem-5023 hdd-988 wszystkie testy domyslne,na domyslnych ustawieniach sterownikow(catalyst 3.9-wersja dla CoD) No i co o tym sadzicie? chyba troche slabo to wszystko wypada,zwlaszcza ze z tego co sie orientuje ,TO radki 9700pro wyciagaja w 3dSmarku'03 ok. 5100 przy porownywalnej konfiguracji LUDZIEEEee-CO ROBIC??? W LEB SE SZCZELIC? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 Piszesz tu o wynikach z OC czy bez? Jezeli robiles testy bez podkrecania cpu oraz grafy, to wyniki nie sa az takie straszne... Poza tym nie wiem w jakim sklepie/serwisie przyjma ci na reklamacje sprzet, na podstawie punktow z 3DMarka... 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 Ale zawuaż że w pismach jak robią testy to system jest świeżutki, a w dobu są zainstalowane inne programy, coś tam w tle działa np:połonczenie sieciowe, Antywirus, inny jakiś program lub agent. A to wszystko spowalnia, pozatym wszystko zależy jak jest skonfigurowany bios i ruznice jaką podałeś ok 300 3Dmarków to błond pomiarowy. Masz tu linka tu jest co nie co w wachaniach w 3Dmarku http://pclab.pl/art7027.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 No ja też miałem podobne wyniki bez OC(tylko CPU na 2600+). mam co prawda słabsze mobo, ale lepszy proc. Po podkręceniu na XT wynik praktycznie nie drgnął w 2001SE(przekażę zmiany jak kupię dodatkowo 512MB RAM), za to wynik w 2003 skoczył o 1000pkt... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 mysle ze twoje wyniki nie sa najgorsze . podkrec proca to zobaczysz wzrost mocy. ja mam tyle ile w podpisie przy 342/310 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soltys Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 ja mam 17500 przy 2,3ghz i 380/310 wiec nie wiem, chyba ciut przy malo, sprobuj procka podkrecic troszke... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
100lec Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 Piszesz tu o wynikach z OC czy bez? Jezeli robiles testy bez podkrecania cpu oraz grafy, to wyniki nie sa az takie straszne... Poza tym nie wiem w jakim sklepie/serwisie przyjma ci na reklamacje sprzet, na podstawie punktow z 3DMarka... 8O rzecz w tym ze nic nie bylo podkrecone i nie bylo tez zadnych spowalniaczy w stylu antyvirow czy sciagania w danym momecie czegostam(nawet modem odlaczylem),Xp swierzutki(prawie) a z ew. reklamacja to juz Siergiej zalatwi-dlugo nie beda sie opierac... :twisted: tak naprawde to chodzi o dobre samopoczucie-majac lepsze wyniki w markach mial bym przynajmniej zludzenie ze nie wtopilem kasy wydajac tyle na tego kompa :? ,a tak... :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spoxxx Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 wyniki masz jak najbardziej dobre !! ja u siebie bez oc grafy mam 4700 jakos w marku 03 teraz mam okolo 5300 wyniki masz jak najbardziej ok !! podkrec grafe troche a zobaczysz, zreszta nie krecic procka ani karty to jak grzech :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fllanker Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 a tak przy okazji bo mam zamiar kupic sobie bartona 2500 aktualnie mam xp 1700+ podkreconego na 1743(333x10,5) i zastanawia mnie ile moze mniejwiecej wynosic roznica w punktach w 3dmarku oczywiscie reszta konfiguracji taka sama ,wie ktos moze cos na ten temat ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...