Zabol Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 Muj procek to dosc wiekowy celeron 900MHZ zastanawialme sie nad jego podkreceniem.Jedank jak wiadomo celki i peniutmy maja zablokowany mnoznik.W zwiazku z tym musze zwiekszyc czestotliwosc FSB .Czy moge dokonac tego z poziomu windowsa??Moja plyta glowna to ESC P6IPAT na chipsecie Intel 82801BA ICH 2 .Czy sa jakies popularne programy ktore moga mi w tym pomoc??Jesli zwieksze FSB to jak moge sie doweidziec czy moja plya glowna pozwoli na zmniejszenie mnzonika dal PCI i AGP.Jestem nowy wiec prosze o wyrozumialosc.Aktualnie pracuje z 100.9 FSB. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 SoftFSB Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 cpufsb9 pokazuje odrazu jaki jest mnoznik pci/agp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zabol Opublikowano 15 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2003 Hmm dzieki.A do jakich wartosci moge majsterkowac przy szynie???Tak zeby bylo bezpeiczne i przy jakich wartosciach bede musail zwiekszyc zasialnei i Vcore ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zabol Opublikowano 15 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2003 Hmm nie chce zeby to wyglaalo na nabijanie psotow ale jestem w kropce.CPUFSB najnowsza wersja nie obluguje modelu mojej plyty glownej a biosie o zmianie FSB nie ma mowy bo funkcja jest zablokowana :cry: .Myslalem o sicganeicu najnowszego biosu ze strony producenta ale kumpel mowil ze pewno i tam bedzie tak samo.Czy ktos wie co moge etarz zrboic?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...