poocek Opublikowano 23 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2002 To jest mój pierwszy post! :D Mam takie pytanie: (mam celka 433, 64ram, 6,4gb hdd, riva tnt II m64 power colora i yamache pci.) Czy to wina grafy, że przy dużej większości gier z 3d np unreal. devil inside, rally championschip 2000, itd robią mi się błędy, tzn. zamazuje się obraz i (jeżeli jest taka opcja) czy można temu zapobiec beż zmiany sprzętu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 23 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2002 jezeli zalamuje ci sie obraz to chyba chodzi ci o artefakty :) wiec moze ci sie grafa przegrzewa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 23 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2002 moze jakies nowsze stery by pomogly ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 23 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2002 moze ja za bardzo podkreciles i sie grzeje ( o ile kreciles ) :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 24 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2002 Pewno jeszcze nie masz nawet wiatraka na rdzeniu? Jak chcesz sprawdzićco się przegrzewa to po prostu otwórz obudowę i pograj. Jak będzie ok. to już wiesz że to tempereatura. A jak dalej przekłamania obrazu to po prostu sprawdź palcem temperaturę radiatora na rdzeniu i temp. pamięci. Możliwe też że masz piecyk w obudowie, czyli brak obiegu powietrza i gorące powietrze pozostaje w obudowie wszystko podgrzewając... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...