DR.Zepsu Opublikowano 15 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2003 Jak w temacie. Czy znacie jakis program do projektowania kuchni. Prosze o konkretne nazwy . Dzięki!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 15 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2003 Sprawdz program Arcon. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 15 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2003 najlepszy jaki znam to planit millenium piękne wizualizacje, renderingi, olbrzymia możliwość doboru wykończeń i określenie wartości zaprojektowanej kuchni. sprzedaje go firma ABRYS z łodzi http://www.abrys.com.pl właściciel nazywa się Maciej c. Rezner - jest mi winien w ch..j kasy - to ja tłumaczyłem ten program z angielskiego na ludzki. mam do was wielką prośbę - wyślijcie do niego kilka maili o treści "rozliczyłeś się już z człowiekiem, który przetłumaczył ci planita?" pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 15 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2003 co do arcona: kapa nieprzeciętna ... pywnicy bym tym nie projektował jądro programu ma chyba ze sto lat - aż łzy płyną na widok ich wizualizacji. co do wspomnianego wyżej planita - na mojej wersji pracuje każda ikea w polsce - sprawdżcie. przez kilka lat byłem projektantem i handlowcem w drogich sklepach meblowych ( np: kinnarps ), używałem cada z dostawką accurender ( wartość oprogramowania na jedną stację = ponad 30 000, 00 zł ) lecz najlepszy soft jaki dorwałem to CONFIGURA ! poprostu zabija możliwościami !!! kosztuje ponad 50 000,00 ale jest wart kaźdej wyłożonej złotówki !!! dzięki niemu udało mi się wygrac przetarg na naową siedzibę banku BRE w katowicach na Powstańców - wartość kontraktu - 980 000 USD !!! wymagania miała spore jak na rok 2000: elsa gloria synergy, 1Gb ramu - ale było warto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DR.Zepsu Opublikowano 15 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2003 chodziło by mi o cos jednorazowego użytku bo musze sobie kuchnie zaprojektować. Byłem w sklepie ale tam maja kaleków a nie projektantów. Wciskają jak najwiecej rzeczy żeby cena była wysoka. Jakis programik co bym mógł ściagnąć z netu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diamante Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Polski program Ecru -Pro100 lub francuski przetlumaczony Kitchendraw Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Zadek Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 PRO-100 jest dobry, ale dość skomplikowany i niestety drogi. Kitchendraw jest swietny (sam zaprojektowałem nim swoją kuchnię), darmowy i ma swietne opcje renderingu wraz z możliwością nagrania filmiku z "wycieczki" po kuchni. Polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiasz Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 ja mam pro 100 bo rodzice robia kuchnie - i polecam ten program mielame tego Kitchendraw ale jak dla mnie to beznadzieja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...