Skocz do zawartości
DR.Zepsu

Program do projektowania kuchni

Rekomendowane odpowiedzi

najlepszy jaki znam to planit millenium

piękne wizualizacje, renderingi, olbrzymia możliwość doboru wykończeń i określenie wartości zaprojektowanej kuchni.

sprzedaje go firma ABRYS z łodzi

http://www.abrys.com.pl

właściciel nazywa się Maciej c. Rezner - jest mi winien w ch..j kasy - to ja tłumaczyłem ten program z angielskiego na ludzki.

mam do was wielką prośbę - wyślijcie do niego kilka maili o treści "rozliczyłeś się już z człowiekiem, który przetłumaczył ci planita?"

pozdr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

co do arcona: kapa nieprzeciętna ...

pywnicy bym tym nie projektował

jądro programu ma chyba ze sto lat - aż łzy płyną na widok ich wizualizacji.

co do wspomnianego wyżej planita - na mojej wersji pracuje każda ikea w polsce - sprawdżcie.

przez kilka lat byłem projektantem i handlowcem w drogich sklepach meblowych ( np: kinnarps ), używałem cada z dostawką accurender ( wartość oprogramowania na jedną stację = ponad 30 000, 00 zł ) lecz najlepszy soft jaki dorwałem to CONFIGURA !

poprostu zabija możliwościami !!!

kosztuje ponad 50 000,00 ale jest wart kaźdej wyłożonej złotówki !!!

dzięki niemu udało mi się wygrac przetarg na naową siedzibę banku BRE w katowicach na Powstańców - wartość kontraktu - 980 000 USD !!!

wymagania miała spore jak na rok 2000: elsa gloria synergy, 1Gb ramu - ale było warto

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chodziło by mi o cos jednorazowego użytku bo musze sobie kuchnie zaprojektować. Byłem w sklepie ale tam maja kaleków a nie projektantów. Wciskają jak najwiecej rzeczy żeby cena była wysoka.

Jakis programik co bym mógł ściagnąć z netu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi