Skocz do zawartości
RS

Toto jest ta glebia kolorow w detonatorach serii 30 ???

Rekomendowane odpowiedzi

Można podbić nasycenie kolorów - na Low/Med/Hi (nie kontrast, nie jasność, nie inne takie) na przykład RivaTunerem (ale to potrafił już GF2MX!!! na 20-stkach) i nie wiem cemu tym tak się wszyscy podniecają...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Można podbić nasycenie kolorów - na Low/Med/Hi (nie kontrast, nie jasność, nie inne takie) na przykład RivaTunerem (ale to potrafił już GF2MX!!! na 20-stkach) i nie wiem cemu tym tak się wszyscy podniecają...

Pozatym to jest w wiekszosci monitorow :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tyle ludzi chwali te sterowniki za ta opcje glebi kolorow, sciagnolem sterowniki 30 30 zainstalowalem i nic takeigo nima. Mam gf 2 Ti i windowsa 2000

Wejdz se w ustawienia zaawansowane (potocznie zwane zakladki) i wybierz zakladke nView/ustawienia urzadzenia/ustawianie kolorow i u gory masz glebie kolorow - przesuna na max w prawo i zobaczysz odmiane jakiej dotad nie widziales w swoim bladym zyciu :):):)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

niestety tego niemam, ale wiem coto jest miałem cuś takiego na gf2 mx teras na gf2 ti tego niemam, nazywalo sie to jaos "colour vibrance" 3 stopniowe

W notkach o tych sterach pisalo, ze dzialaja z gf2mx, gf4 ale innym chodzilo na gf3 wiec myslalem, ze na gf2ti tez pojdzie - szkoda, ze nie zobaczysz bo efekt jest extra.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...