RS Opublikowano 23 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2002 Tyle ludzi chwali te sterowniki za ta opcje glebi kolorow, sciagnolem sterowniki 30 30 zainstalowalem i nic takeigo nima. Mam gf 2 Ti i windowsa 2000 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 23 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2002 Nie ma tego jako opcji na GF2Ti ale kolory w grach sa o wiele lepsze poprostu po zainstalowaniu 30.30 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNtEnSe Opublikowano 24 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2002 Można podbić nasycenie kolorów - na Low/Med/Hi (nie kontrast, nie jasność, nie inne takie) na przykład RivaTunerem (ale to potrafił już GF2MX!!! na 20-stkach) i nie wiem cemu tym tak się wszyscy podniecają... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 24 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2002 Można podbić nasycenie kolorów - na Low/Med/Hi (nie kontrast, nie jasność, nie inne takie) na przykład RivaTunerem (ale to potrafił już GF2MX!!! na 20-stkach) i nie wiem cemu tym tak się wszyscy podniecają... Pozatym to jest w wiekszosci monitorow :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 24 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2002 Tyle ludzi chwali te sterowniki za ta opcje glebi kolorow, sciagnolem sterowniki 30 30 zainstalowalem i nic takeigo nima. Mam gf 2 Ti i windowsa 2000Wejdz se w ustawienia zaawansowane (potocznie zwane zakladki) i wybierz zakladke nView/ustawienia urzadzenia/ustawianie kolorow i u gory masz glebie kolorow - przesuna na max w prawo i zobaczysz odmiane jakiej dotad nie widziales w swoim bladym zyciu :):):) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 24 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2002 niestety tego niemam, ale wiem coto jest miałem cuś takiego na gf2 mx teras na gf2 ti tego niemam, nazywalo sie to jaos "colour vibrance" 3 stopniowe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 24 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2002 niestety tego niemam, ale wiem coto jest miałem cuś takiego na gf2 mx teras na gf2 ti tego niemam, nazywalo sie to jaos "colour vibrance" 3 stopnioweW notkach o tych sterach pisalo, ze dzialaja z gf2mx, gf4 ale innym chodzilo na gf3 wiec myslalem, ze na gf2ti tez pojdzie - szkoda, ze nie zobaczysz bo efekt jest extra. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 24 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2002 mnie sie to nei poddoba jakoś tak jasno a kolory w grach jak z kreskówki.. Kwestia gustu ale dlamnie za jaskrawo i za jasno. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosher Opublikowano 24 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2002 Ja tez tego nie mam na Quadro2 Pro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyPeR Opublikowano 24 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2002 na mx400 glebia dziala spoko, mam na drugiej kresce od lewej bo dalej to troszke dla mnie za jaskrawo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...