freeman Opublikowano 16 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2002 3.3V od czego to napiecie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 16 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2002 pamieci Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freeman Opublikowano 16 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2002 U mnie 3.3V wynosi mniej wiecej 3.20V (lub mniej) i to mi sie nie podoba :( Wszystkie inne napiecia powyzej normy a to od pamieci nie. Mozna to jakos zmienic? Podniesc napiecie na SDR'ach? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 16 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2002 raczej nie, przynajmniej nie slyszalem o czyms takim. to kwestia zasilacza. u mnie jest 3.15 :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freeman Opublikowano 16 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2002 I od tego napiecia zalezy stabilnosc pamieci czyli calego systemu? P.S. Zaj***** masz obrazek pod nickiem :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 16 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2002 no tak jak mowisz czytalem gdzies ze mozna je skorygowac skracajac kabel zasilacz-plyta! ale nigdy nie mam czasu tego zrobic :( prosze sie nie smiac z mojego zdjecia :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 16 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2002 eno nie skądże zdjęcie jest extra wyglądasz jak byś był po trawie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ale extra moje zdjęcie zresztą też jest extra podobam się wam :D :D :D :D :D :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tMQ Opublikowano 16 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2002 3.3 to napięcie I/O, czyli dla chipsetu i pamięci (jeżeli nie ma oddzielnie), agp... Najlepiej zmienic wartość na 3.5 i sprawdzic, czy taka wartość podaje zasilacz, jak nie to podnosimy, aż taką będzie dawał.moze się przy tym grzać mostek, jeżeli tak to zdejmij z niego radiator, wyszlifuj i załóż lepszą pastę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Furmek Opublikowano 16 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2002 A z kad stabilizatorki napiecia biora zasilanie dla proca ?? nie przypadkiem z 3.3 ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freeman Opublikowano 16 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2002 Najlepiej zmienic wartość na 3.5 Gdzie to mozna zmienic? Bo w BIOSie to chyba nie mam takiej mozliwosci :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tMQ Opublikowano 16 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2002 właśnei w biosie poszukaj, albo w książeczce bo czaasem można i na płycie przestawić [ I/O Voltage ] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZOh1w2 Opublikowano 16 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2002 Ja mam 3.3 przestawine 3.69 i nie powiem znacznie poprawiło to stabilność mojego podkręconego sprzętu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freeman Opublikowano 16 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2002 właśnei w biosie poszukaj, albo w książeczce bo czaasem można i na płycie przestawić [ I/O Voltage ] W BIOSie nie mam mozliwosci przestawienia I/O. A w ksiazeczce sa na koncu tabelki 'I/O Map' i 'ISA I/O Address Map', w ktorych sa rozne wartosci np. 000 - 01F - DMA Controller 1, 8237A-5 itp. Tyle jest o I/O napisane :( Tzn., ze nie moge tego zmienic raczej? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tMQ Opublikowano 16 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2002 nie możesz... a ten artykuł o długości przewodów i napięciu to był na extremepc.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...