Skocz do zawartości
no13

czy na Shuttle AK32A pojdzie 2000+ Thorton? (czytaj dalej &a

Rekomendowane odpowiedzi

Dzisiaj ok godziny 12:25 moj athlon 1700 zmarl smiercia tragiczna. Nie wytrzymal operacji drut-mod (16x133), gdyz zapomnialem zalozyc coolera :twisted: 8O 8O i odpalilem kompa... efekt wiadomy... powialo spalonymi ziemniakami.

Mam biosa ...08, chcialbym sie dowiedziec czy ten bios rozpoznaje i nie ma problemow z Athlonem 2000+ Thorton ?? Na stronie szutla pisze:

AK32xxxx09 Supported thoerton czy jakos tak

Nie byloby problemu gdy nie to ze nie moge zrobic aktualizacji biosa.

Kilka miesiecy temu mialem male zwarcie na plycie w okolicach biosa i dopiero po pewnym czasie jak wgrywalem nowego biosa plyta padla. Komputronik naprawil i mi ją odeslal. Teraz sie obawiam czy aktualizowac czy nie... Plyta jest juz historyczna i mialem zamiar ja zmieniac ale napewno nie w takiej sytuacji. Jutro oddam procesor bo jeszcze 3 tyg na gwarancji jest i dostane pewnie Thortona 2000 bo 1700 i 1800 raczej juz nie beda mieli.

Z gory dzieki za jakies odpowiedzi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj ok godziny 12:25 moj athlon 1700 zmarl smiercia tragiczna. Nie wytrzymal operacji drut-mod (16x133), gdyz zapomnialem zalozyc coolera  :twisted:  8O  8O i odpalilem kompa... efekt wiadomy... powialo spalonymi ziemniakami.

Mam biosa ...08, chcialbym sie dowiedziec czy ten bios rozpoznaje i nie ma problemow z Athlonem 2000+ Thorton ?? Na stronie szutla pisze:

Kilka miesiecy temu mialem male zwarcie na plycie w okolicach biosa i dopiero po pewnym czasie jak wgrywalem nowego biosa plyta padla. Komputronik naprawil i mi ją odeslal. Teraz sie obawiam czy aktualizowac czy nie... Plyta jest juz historyczna i mialem zamiar ja zmieniac ale napewno nie w takiej sytuacji. Jutro oddam procesor bo jeszcze 3 tyg na gwarancji jest i dostane pewnie Thortona 2000 bo 1700 i 1800 raczej juz nie beda mieli.

Sorry za offtopic ale piles cos jak robiles drut moda?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj ok godziny 12:25 moj athlon 1700 zmarl smiercia tragiczna. Nie wytrzymal operacji drut-mod (16x133), gdyz zapomnialem zalozyc coolera  :twisted:  8O  8O i odpalilem kompa... efekt wiadomy... powialo spalonymi ziemniakami.

Sorry za offtopic ale piles cos jak robiles drut moda?
proc umarl od temperatury a nie drut moda

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...