janus Opublikowano 16 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2003 Witam Mam takie male pytanie czy wie moze ktos czy jest jakis programik w ktorym bede mógł w prosty sposób narysowac proste obiekty 3D a pozniej w prosty sposób zaimportowac je do programu POV-Ray. Mam na zailczenie zrobic projekt w POV-Ray'u a jakos cieżko mi idzie. Bede wdzięczyny jesli ktoś cos bedzie wiedziec na ten temat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigfan Opublikowano 17 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2003 Jesli to prosty projekt, to spokojnie mozna sie pomeczyc, to nie jest takie trudne a uczy wyobrazni przestrzennej ze hej. A co do modelarzy, to spojrz z laski swojej na www.povray.org - tam naprawde wszystko napisane ;-> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janus Opublikowano 17 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2003 Jesli to prosty projekt, to spokojnie mozna sie pomeczyc, to nie jest takie trudne a uczy wyobrazni przestrzennej ze hej. A co do modelarzy, to spojrz z laski swojej na www.povray.org - tam naprawde wszystko napisane ;->wiem ze uczy wyobraźni ale kurde ja wlasnie mam z nia problem :-( a co najgorsze czas mnie nagli i nie mam czasu zeby sie przy tym meczyc, pewnie jak bym z 3 godz posiedzial to moze bym skumal, swoja droga to len jestem :-) Aha dzieki za linka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...