Gość Opublikowano 24 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2002 no wlasnie jak ja zrobic? bo wolalbym wiertarka po plastiku nie jezdzic :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 24 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2002 no wlasnie jak ja zrobic? bo wolalbym wiertarka po plastiku nie jezdzic :/ Proponuje pilke wlosowa. Wiercisz jedna dziurka, wkladasz brzeszczocika i fiuuuuuuuuu tniesz jak chczesz ! 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 24 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2002 najpierw pilka a potem bierzesz ostry nozyk z wymiennymi ostrzaami i rozgrzewasz go nad kuchenka i wyrownujesz niedorobki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 24 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2002 jak chcesz okragly otwor to tylko otwornica na wiertace Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 24 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2002 Potrzebny jest zestaw odpowiednich narzędzi, ja polecam następujące: No i prosze, co prawda boczny cooler, ale ta sama taktyka sprawdza sie z każdej strony: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 24 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2002 hahahaha zajebiste Makonar:), zwlascza ta pila mi sie podoba 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 24 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2002 Prawda, że fajne. Polecam zobaczyć cały "mod" na stronie: http://www.2cooltek.com/case001.html Koleś robi tam jeszcze lepsze rzeczy, no i daje zarąbiaste podpisy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 24 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2002 uahahahhaha co za mistrz z tego kolesia, rozwalil mnie ten shotgun :), a wszystko po to zeby wyciac dziure na wentyl hehehhhe, polecam :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2002 Proponuje pilke wlosowa.A co to?? :oops: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 24 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2002 hehe dobrze sie usmialem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 24 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2002 niezly numer :) :) :) trzeba to wyprobowac :twisted: :twisted: :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyPeR Opublikowano 24 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2002 buahahahahahaha :D :D a jak starannie wykonane :) :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 24 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2002 gostek ma chyba klopoty z garem, ale jakby chiał przesadzic muglby wypalic z panzerfausta w obudowe :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 25 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2002 dobre dobre :lol: :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 25 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2002 Brakuje jeszcze zdjecia jak ten koles wywala dziure z jakiejs strzelby Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 25 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2002 Prosze: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 26 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2002 Proponuje pilke wlosowa.A co to?? :oops: To jest taki brzeszczot, grubosci +- grubej nitki, na takim dosc wysokim palaku. Mozna nia wycinac dowolne ksztalty w miekkim tworzywie (drewno, plastik, itp.) Powinienes to dostac w sklepie modelarskim, niedrogie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 26 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2002 Dziękuję :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2002 To jest taki brzeszczot, grubosci +- grubej nitki, na takim dosc wysokim palaku. Mozna nia wycinac dowolne ksztalty w miekkim tworzywie (drewno, plastik, itp.) Powinienes to dostac w sklepie modelarskim, niedrogie. Hmm, wszystko fajnie, ale moje miasto jest troche za male na sklepy modelarskie :/ Wolalbym raczej bardziej domowe sposoby. Chcialem zakombinowac z rozgrzanym nozem, ale szybko przypomnialo mi sie, ze nie mam kuchenki gazowej tylko elektryczna :/ Ale jeszcze bede kombinowal. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...