rsa Opublikowano 18 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2003 Internet mam z kablowki. Windows XP. Chciałbym korzystac z grup dyskusyjnych na news.tpi.pl czy jest taka mozliwosc?? Gdy probuje sciagac posty wyskakuje mi 502 You have no permission to talk. Goodbye. To jest serwer tepsy, prawda? Kiedys laczylem sie przez modem z netii moglem czytac ale nie wysylac. Moze mi ktos wyjasnic jak to dziala i czy mozna cos zrobic abym mogl korzystac z tej grupy?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 18 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2003 korzystac z serwera news Twojego operatora. news.tpi.pl jak sama nazwa wskazuje jest serwerem dla klientow TP Internet Jesli twoj provider nie posiada wlasnego serwera news zainteresuj sie news.onet.pl (wymaga posiadania konta pocztowego @ onet) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...