Szopek15 Opublikowano 18 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2003 Witam! Właśnie kupiłem Prolink GeForce 4 MX 440 (128)bit (AGPXP)64mbDDR bo mi się wieszała poprzednia karta Hercules 3d prophet 4500 próbowałem wszyszystkiego zmienilem stery wiatrak bios i nic...ni wiec kupiłem tego GeForca i tez nie pomogłoo 3cd mark mi sie nadal wiesza ? nie wiem dlaczego...albo restuje mi sie komputer!Prosze o najszybsza pomoc !Z góry wielkie THX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szopek15 Opublikowano 18 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2003 CZy nikt nie potrafi mi pomóc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 18 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2003 moze bys laskawie powiedzial jaki masz sprzet ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szopek15 Opublikowano 18 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2003 Procesor : AMD ATHLON XP 1600 + XP Plyta Główna :Enemic 8KAX +P Pamięc : 256 DDR (firmowe) Dzwięk :SB 5.1 Live Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felson Opublikowano 18 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2003 Sprzęt kręcony? Sterowniki do płyty wgrane? Ten Herc to chyba Kyro, nie? Czy po jego usunięciu reinstalowałeś windowsa? Nie wiem jak z Kyro, ale po zmianie z nVidii na ATi lub odwrotnie zalecany jest format systemu dla usunięcia konfliktu sterowników. Podaj pełny konfig, z wszystkimi dyskami itd. Podaj też jaki masz zasilacz - moc i producenta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Souler Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2003 sprawdziles temp proca, smarowanie, pamiec? moze masz system juz sknocony? nie karta jest problemem, bo wiesza sie dalej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...