Junior Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2003 Narazie prace posuwają się powoli z powodu braku czasu i chętnych osób do pomocy przy realizacji . Wczesna beta . www.wc-team.neostrada.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2003 Jak widac projekt bardzo wczesny. W linkach powinienes zaczac uzywac polecenia: target="nazwa_ramki" bo sie otwieraja w aktualnym oknie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2003 Mógłbyś rozwinąć swoją myśl bo mi w linkach wszystko oki działa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2003 A mi, jak klikalem na linki (kazdy) w menu, nowa strona otwierala sie w tym malym okienku, gdzie na nie klikalem i widzialem w nim tylko kawalek tego obrazka bloku wodnego... Wyglada to tak: a po kliknieciu na jakikolwiek link w menu: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2003 Tak sie dzieje ponieważ do linków nie został jescze przypisana żadna strona . Yo możesz mi powiedzieć co się dzieje z moją stroną gdy tylko przeniosłem ja na server piwka.pl to zaczeło mi ją tylko wyświetlac w kodowaniu unicode. Opcja zmiany kodowania domyślnie jest ustawiona na unicode i nie da się ją zmienić. Teraz nie wiem co mam zrobić :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2003 Nie powinienes stosowac standardu znakow Unicode, a ISO. W tym celu do kazdego dokumentu, w sekcji HEAD, wstaw cos takiego: <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-2"> Ale za ta zmiana pociagna sie inne problemy. To, co bylo OK pod Unicode, teraz moze wygladac troche inaczej - chodzi o polskie znaki. Ten standard powinienes sobie wlaczyc w edytorze HTML - o ile z takiego korzystasz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2003 Niestety oto włąśnie chodzi że używa iso 8859-2 . I w tym mój problem. Gdy rzucam stronke na piwko ty tylko w unicodzie mi wyświetla ją i tak jakby sam serv zmieniał kodowanie i nie pozwalał na zmiane na iso. Sam nie wiem co już robić :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2003 Wiesz sprawdziłem cały site i już wiem że gdzieś popełniłem jakiś błąd. Tylko nie wiem gdzie . Niby mam codowanie iso ale jednak strone w uni mi wyświetla. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2003 Już sobie poradziłem . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIULIK Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 Strona zapowiada się imponująco. Na twoim miejscu popracowałbym troche nad napisem "WC-Team Web Site" <----- jakoś ordynarnie wygląda :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madridista Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 Chyba mi się wydaje albo widziałem coś podobnego na stronie z szablonami :evil: W każdym razie niezbyt udany projekt - szablonowy układ, słaby top Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 31 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2003 Jak wspominałem stronka to wczesna alpha. Co do topu to będzie on całkowicie inny .Madridista jakie szablony :wink: układ stronuy i jeje wykonanie to całkowicie mój pomysł i inijcatywa. W tej postaci jaką podałem w linku strona jest ukonczona w 2%. A tka przy okazji www.wc-team.piwko.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...