sliqe Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2003 Witam ;) . Mam małe pytanko odnośne numizmatyki/ów , czy nie znacie jakiejś stronki na której są podane przyblizone wartości danych monet . Gdyż dostałem od cioci złotą monete o nominale 10 dolarów z 1880 r. I nigdzie niemoge dowiedzieć się jaka jest jej wartość :/ .. Help :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2003 wartosć (10$*4zł)+((2003-1880)*2) :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliqe Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2003 hehhe :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zajrzyj na Allegro :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitek Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2003 Prezentow sie nie sprzedaje ;) ;) ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliqe Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2003 Na allegro juz byłem - nie ma . I nie mówie o sprzedaniu tego tylko orientuje sie w cenie ... :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
||Falcon|| Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2003 Najlepiej poszukaj jakiegos forum z maniakami numizmatyki :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2003 mi wedlug wzora wyszlo 286 - hmmm kiedys takie procki byly... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2003 mi wedlug wzora wyszlo 286 - hmmm kiedys takie procki byly...dobry dobry :wink: a ja mam proca 486 :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2003 http://www.wcn.pl/ http://www.e-numizmatyka.pl tu ci moga ja wycenic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...