yogurcik Opublikowano 24 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2002 Bardziej podkręcony procesor ( 2.43 mhz ) a wolniejsze pamieci 150 mhz czy wolniejszy procek 2.0 ghz a pamieci 166 mhz ??? Bynajmniej w moim odczuciu wersja pierwsza jest bardziej widoczna np. przy odpalaniu win me Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 24 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2002 Procesor 2,4ghz + 150mhz ramu jest lepszy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosher Opublikowano 24 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2002 Zalezy tez od timingow. Dla PIV tak naprawde to licza sie tylko najlepsze, no chyba ze idziesz na 166Mhz FSB i DDR415. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogurcik Opublikowano 24 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2002 J :roll: ak dzialam na 2.4 Ghz to fsb mam ustawione na 150 mhz a pamieci na 1:1 i choc klocek chce isc wiecej np fsb 153 i dalej to zaczyna windows wysiadac natomias sprawdzalem ile dam rade wydusic ze swych SDRAMOW i doszedlem do 170 mhz i zaczely sie klopoty a klocek doszedl do jakis 2.05 fsb 125 mhz a pamieci ustawione na 3:1 i teraz mam pytanko czy to moze byc spowodowane napieciem na memory ??? ( w biosie nie mam ustawien dla pamieci Voltage ) :arrow: :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...