adas Opublikowano 31 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2003 Co to sie porobiło, że na starszych grafikach gry działają płynniej 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 31 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2003 Co to sie porobiło, że na starszych grafikach gry działają płynniej 8O Poprostu na nowszych chodzą "teoretycznie" wolneij bo oferuja znacznie lepszą jakościow grafikę bogatszą w nowe efekty których niema na starszych kartach i nowe karty radzą sobie różnie z takimi efektami to już zlaezy od danego ukąłdu ale ogólnie na kartach z dx8 gra typu nfsu wygląda dużo :!: lepiej a płynnie chodiz już na gef3ti200 i athlonku 1700+ Pozdro ! mamy 2004 rok 8) TWEAK RULEZZ.... 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mevius Opublikowano 31 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2003 być moze, ale po stwierdzeniu że wszystko na max - powiedziałem ze ja też tak mam ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Stan Opublikowano 1 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2004 Khyhyhy :D:D:D Nie rozni sie za bardzo :D:D:D Wcale sie nie dziwie, ze masz taka opinie skoro na swoim sprzecie dales rady tylko do 10371. Przy 1.6 na celku tualatinie mialem o 1000 wiecej niz Ty na PIV 1.6 Chyba logiczne. Każdy Tualatin jest lepszy od Wilamette. Poczytaj sobie testy np. Pentium III 1.33 i Pentium 4 1.6. Ten pierwszy bije drugiego na kilka głów. Zresztą widać to po Centrino, który jest przeróbką PIII. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oteek Opublikowano 2 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2004 przy okazji temetu punktow: na moim sprzecie wg was ile powinienem miec tak okolo w 3d marku 2001 se?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 2 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2004 przy okazji temetu punktow: na moim sprzecie wg was ile powinienem miec tak okolo w 3d marku 2001 se?? 10 500-11 500 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yaro120 Opublikowano 2 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2004 lukasr wykręciłem grafe z 175 mhz @ 220mhz a pamięć 400 Mhz@486mhz Pozdro, wale benchmarki wydajność jest większa w grach niż pokazują benche. POZDRO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...