Polaros Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2003 Jezeli ktos posiada urzadzenie na PalmOs i moze chce powymieniac sie doswiadczeniami i nie tylko ;) zapraszam do rozmowy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 20 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2003 Doświadczeniami na jaki temat? ;] Mam palma V robionego na Vx ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polaros Opublikowano 20 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2003 Np jakiego softu uzywac skad sciagac itd. Masz Vx wiec troszke starsza maszynke ja mam T|E i np caly czas nie moge znalesc dobrego programu z alarmami i powiadomieniami. Jako ksiazki kontaktow uzywam Agendusa 7.0 moze znasz cos lepszego? bo dla mnie jest on troszke nie przejzysty? Dobre gry : Plant tycoon :D wciagnelo mnie jak diabli rano podlewak kwiatki w przerwie sniadaniowej w pracy je dogladam itd :D Cubitus - swietna ga logiczna -> ogolnie polecam wszyskie produkcje z tej strony http://www.astraware.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paszczus Opublikowano 22 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2003 Mam od jakis 4 godzin Palm m105 wiec za duzo nie powiem. Znalazlem dobre programy to podkrecania procka i zwiekszania pojemnosci ram poprzez zzipowanie... ale mam problem z wyswietlaczem. albo nie lapie na danym guziku albo musze gdzies klikac obok, wiecie jak to naprawic ? kalibracja nie wchodzi w gre. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leThal Opublikowano 23 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2003 ja mam palma IIIx znalazlem do niego takowa stronke - http://www.underground.org.pl:81/palm/index.html - wgralem pare rzeczy ale nic nadzwyczejnego (no programik do rysowania fajny sesese) ParanaoiK - masz V wiec to starszy brat mojego - mozesz podac z jakich zrodel korzystales? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polaros Opublikowano 23 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2003 Jezeli interesuje was pare stron/ftpoe i innego rodzaju dobr zapraszam na priva. :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paszczus Opublikowano 23 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2003 Panowie ! A czy ktos potrafi mi pomoc ? Co mam zrobic ? Pozdrawiam ! A i do podkrecania palmow sa fajne programy: FastCPU mojego m105 16 mhz na 32 podkreca, quickbits jest dobry do szybszego chodzenia no i jeszcze flyzip zeby wiecej rzeczy zmiescic ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolag85 Opublikowano 13 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2007 Polaros mozesz mi napisac jakas instrukcje tej gry plant tycoon??bardzo mi sie spodobala ale nadal nie wiem jak laczyc ze soba nasiona zeby powstaly nowe gatunki roslin i jak zbierac nasionka z kwiatow??prosze odpisz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 15 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2007 Ja mam Palm'a T3. Jestem nawet zadowolony. Do typowo palmtopowych czynności starczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...