Erazor Opublikowano 25 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2002 Nie wiem które pamięci wybrać - czy DDR 333, czy RDRAM PC800 Prockiem będzie P4 2GHz, proszę o radę z wzięciem pod uwage tegoo że mam zamiar podkręcać co sie da;))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ambartur Opublikowano 25 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2002 ja mam rambusy i sobie je chwale. przez rok byly co najmniej 40% szybsze od ddrek. ich rozwoj jednak doprowadzil do tego ze teraz spokojnie konkuruja z rd wiec prognoz nie sa najlepsze :( rambus nie rozwinal sie nawet minimalnie. jesli do wyboru masz 333 albo 400 mhz to wiadomo, co bedzie szybciej dzialalo.. problemy zaczna sie przy rozbudowie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kielkac Opublikowano 25 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2002 jednak ddr'y sa i beda tansze, chocby ze wzgledu na powszechnosc (rambusy tylko z p4)... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 25 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2002 Do podkrecania kup P4 1.8NW. Zaoszczedzone pieniadze moze Ci starcza na Rambusy 1066. Wyjdziesz na tym lepiej bo 2.0 moze sie tak ladnie jak 1.8 nie krecic. Pozdro Dexter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kielkac Opublikowano 25 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2002 Do podkrecania kup P4 1.8NW. Zaoszczedzone pieniadze moze Ci starcza na Rambusy 1066. Wyjdziesz na tym lepiej bo 2.0 moze sie tak ladnie jak 1.8 nie krecic. Pozdro Dexter tylko zwroc uwage na to co pisalem wczesniej, jesli sie zdecydujesz na rambusy to przy rozbudowie ramu nie bedziesz mial wyjscia i zeby cie szlag nie trafil, ze ddr333 beda wtedy tanie jak barszcz a rambusy drogie jak p4 :mrgreen: no chyba, ze pieniadze nie graja roli... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...