Paweł Opublikowano 22 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2003 No właśnie moge mieć za DARMO nagrzewnice od fiata 125p 100% miedziana. Ma ktoś może ją . Czy warto ją zakładać ? Czy moze szukać dalej ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tonic Opublikowano 22 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2003 To jest zdjęcie nagrzewnicy użytkownika przemo To o tą nagrzewnicę ci chodzi? Bo jeśli tak, to ma ją przemo i ja :) Nie jest całkowicie miedziana tzn. boki są z mosiądzu Warto ją brać, całkiem przyzwoite wymiary i wydajność Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Opublikowano 22 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2003 To nie ta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Opublikowano 22 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2003 ta moja ma wymary 24 x 14 x 7 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkAtaN Opublikowano 22 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2003 Jak dają to bierz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz Opublikowano 22 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2003 Jesli to taka z odpowietrzaczem przykreconym prostopadle do wylotu to polecam chociaz oczywiscie kadetowka troche lepsiejsza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rampage Opublikowano 22 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2003 ja mam tą nagrzewnicę, ale wywaliłem ten zaworek i zamiast tego wlutowałem kawałek miedzianej rurki. Pozatym nagrzewnica jest rewelacyjna - mosiężno-miedziana, ma niezłe wymiary i wogóle fajna jest :) No bo co innego można powiedzieć na temat nagrzewnicy? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Opublikowano 23 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2003 ja mam tą nagrzewnicę, ale wywaliłem ten zaworek i zamiast tego wlutowałem kawałek miedzianej rurki. Pozatym nagrzewnica jest rewelacyjna - mosiężno-miedziana, ma niezłe wymiary i wogóle fajna jest :) No bo co innego można powiedzieć na temat nagrzewnicy? :) Ja też mam taką z zaworkiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rampage Opublikowano 23 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2003 Paweł - no nie wiem - jak wolisz, bo ta twoja nagrzewnica naprawdę fajna jest, ale ten zaworek ja bym jednak wywalił - robi tylko niepotrzebny opór (a u mnie lekko przeciekał, co przemówiło za wywaleniem go). Dałem to do zlutowania gościowi co mi ogrzewanie robił - zanurzył ją całą w wodzie, tak by tylko blacha go której będzie lutowana rurka była nad wodą i mogła się nagrzać (jak się pewnie domyślasz wszystko to po to by nie rozlutować całej nagrzewnicy lutując jedną rurkę :) ) i tak to zlutował. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZOh1w2 Opublikowano 23 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2003 to może taka? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2003 ja(moji rodzice ;) ) kiedys fiata mialem w zime dosc szybko sie cieplo robilo :) wiec dobra chyba ;) jak daja biez najwyzej na allegro opylisz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkAtaN Opublikowano 23 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2003 Kiepawo troche ze od nowości jest pomalowana antykorozyjną farbą bo ten kolorek taki nie zaciekawy i ta rurka tak z boku ze nie mozna sie z tym w budzie zmieścić chyba ze własnie jakos tak jak lezy na boku. Nie wpadłem na to i odciełem tą wystająca rurke... :) teraz sie zastanawiam czy zaisntalować z góry tak jak jest w ładzie czy przylutować od nowa w te samo miejsce tylko mniejszą miedzianą rurkę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...