Mama Opublikowano 22 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2003 Witam Chcę kupić sobie jakiś ekstra zarąbisty monitor 19 calowy Interesuje mnie tylko jakośc obrazu Upatrzyłem monitor Iiyama Vision Master Pro 454 Czy moge was prosić o opinie + propozycje? Proszę o szybką odpowiedz dziś wieczorem musze się zdecydować! Dzięki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 22 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2003 Sony G420 CTX PR960F EIZO T766 ELSA 521 lub ewentualnie iiyama 454 - ale subiektywnie, to najgorszy z wymienionych wyżej modeli (w moim odczuciu) - chociaz parametry papierowe ma afair najciekawsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noso Opublikowano 1 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2004 a ja polecam monit ktory ja mam NEC 991 Super Bright ponoc jeden z lepszych w swojej klasie mam i zadowolony jestem! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobyszcze Opublikowano 2 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2004 http://www.monitor.pl/?click=1&id_monitor=...f635da3c0d75196 pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...