RS Opublikowano 25 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2002 Jak myslicie, jakby wykorzystac radiator od tegoż Titana, ale zeby byl chlodzony Jakims sunonkiem 90 mm lub wiekrzym :D wetyl wystawal by wtedy poza radiator, ale chialbym zrobic cos w rodziaju tulejki tak, zeby całe powietrze wywiewane przez ten wiekrzy wiatrak trafilo na "kaloryferek" 8O Jestescie bardziej obeznani odemnie wiec wyrazcie swoja opinie o tym, duzo lepiej by chlodzilo takie combo ? aha i raczej na 12 volt by niechodzil tylko n a8 z zewnetrznego zasialania Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 25 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2002 Taki wynalazek prawdopodobnie nie tyle co chłodziłby wydajniej to ciszej. Gdzies czytałem, artykuł o tym, jak ktoś przerobił cooler 60x60, i własnoręcznie robioną przejściówką, podłączył wiatrak 92x92 Przy wydajnej 90'tce, wyniki będą lepsze. Głównie jednak taki zabieg chyba się przydaje aby wyeliminować cisze. Wszystko zależy jak dobrze wykonasz własnoręcznie przejściówke. Na zagranicznej stronie widziałem do kupienia przejśćiówkę 60x92 mm wykonaną z aluminium. Solidna robota da lepsze wyniki, najważniejsze, żeby powietrze nie uciekało nigdzie oprócz do radiatora... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 25 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2002 Na 4Maxcool jest przejściówka 60x80, ale twoja musiałaby wyglądać podobnie: A tak wygląda aluminowa przejściówka 60x92 : Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 25 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2002 a macie pomysł z czego mozna to zrobić ? , w ostatecznosci zrobie z tektury 8O :oops: :lol: , ten kolniezyk jakby co zachodzi na radiator to pewnie wazny szczegol Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 25 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2002 Najlepiej wyciąć z blachy... Masz, znalazłem ten arykuł: http://www.overclockers.com/tips868/ Tam koleś przerabia Global Wina HHC-001 żeby obsługiwał 92x92 fan. Masz tam wszystko, + wyniki na nowych coolerach... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 25 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2002 a moze jakas przejsciowke rury pcv z wiekrzej na 80 mm ? :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 25 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2002 Global Wina HHC-001 [/quote=Makonar] jak juz to Cooler Mastera a nie Global wina Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 25 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2002 ludzie jak robi to cytowanie ze pisze np ktostam napisał :?: :?: :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2002 ludzie jak robi to cytowanie ze pisze np ktostam napisał :?: :?: :?: patrz wyzej... ^^^^^ pozatym to sie samo robi, klikasz na przycisk "cytuj" przy poscie, ktory chcesz zacytowac i masz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 25 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2002 Nie wiem o co chodzi, ale fakt, że pomyliłem Cooler Masterea z Global winem i bardzo mi przykro z tego powodu... Nie ważne, mniejsza z tym... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 25 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2002 patrz wyzej... ^^^^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2002 patrz wyzej... ^^^^^I co, trudno bylo? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 25 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2002 nie skapowałem ze trzeba użyć jeszcze "" dzieki :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 26 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2002 nie skapowałem ze trzeba użyć jeszcze "" dzieki :D A jeszce łatwiej użyć w prawym górnym rogu cytuj (obok zmień), no i masz po kłopocie. Samemu pisanie alsjdlsakjdlas[/qoute], to wtedy gdy chcesz zacytować więcej niż jedną wypowiedź... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2002 A jeszce łatwiej użyć w prawym górnym rogu cytuj (obok zmień), no i masz po kłopocie. A o czym tu pisalem? :> pozatym to sie samo robi, klikasz na przycisk "cytuj" przy poscie, ktory chcesz zacytowac i masz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 26 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2002 NO CO JEST QRNA EMPIK MI Z POSTU ROBICIE ?!?!!? :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 26 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2002 A jeszce łatwiej użyć w prawym górnym rogu cytuj (obok zmień), no i masz po kłopocie. A o czym tu pisalem? :> pozatym to sie samo robi, klikasz na przycisk "cytuj" przy poscie, ktory chcesz zacytowac i masz Tych ^^^ nie zauważyłem. A spróbuj zacytować kilka wiadomości (różnych)w jednej odpowiedzi, bo jak dobrze sprawdzałem to zacytujesz automatycznie poprzez "cytuj" tylko jedną a resztę będziesz musiał cytować "ręcznie"... Albo się mylę :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2002 A spróbuj zacytować kilka wiadomości (różnych)w jednej odpowiedzi, bo jak dobrze sprawdzałem to zacytujesz automatycznie poprzez "cytuj" tylko jedną a resztę będziesz musiał cytować "ręcznie"... Albo się mylę :) Nie mylisz sie oczywiscie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...