Skocz do zawartości
RS

O/C Titana ttc d5tb

Rekomendowane odpowiedzi

Jak myslicie, jakby wykorzystac radiator od tegoż Titana, ale zeby byl chlodzony Jakims sunonkiem 90 mm lub wiekrzym :D wetyl wystawal by wtedy poza radiator, ale chialbym zrobic cos w rodziaju tulejki tak, zeby całe powietrze wywiewane przez ten wiekrzy wiatrak trafilo na "kaloryferek" 8O

Jestescie bardziej obeznani odemnie wiec wyrazcie swoja opinie o tym, duzo lepiej by chlodzilo takie combo ? aha i raczej na 12 volt by niechodzil tylko n a8 z zewnetrznego zasialania

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Taki wynalazek prawdopodobnie nie tyle co chłodziłby wydajniej to ciszej.

Gdzies czytałem, artykuł o tym, jak ktoś przerobił cooler 60x60, i własnoręcznie robioną przejściówką, podłączył wiatrak 92x92

Przy wydajnej 90'tce, wyniki będą lepsze.

Głównie jednak taki zabieg chyba się przydaje aby wyeliminować cisze.

Wszystko zależy jak dobrze wykonasz własnoręcznie przejściówke.

Na zagranicznej stronie widziałem do kupienia przejśćiówkę 60x92 mm wykonaną z aluminium. Solidna robota da lepsze wyniki, najważniejsze, żeby powietrze nie uciekało nigdzie oprócz do radiatora...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ludzie jak robi to cytowanie ze pisze np

ktostam napisał

:?:  :?: :?:

patrz wyzej... ^^^^^

pozatym to sie samo robi, klikasz na przycisk "cytuj" przy poscie, ktory chcesz zacytowac i masz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie skapowałem ze trzeba użyć jeszcze ""

dzieki :D

A jeszce łatwiej użyć w prawym górnym rogu cytuj (obok zmień), no i masz po kłopocie.

Samemu pisanie

alsjdlsakjdlas[/qoute], to wtedy gdy chcesz zacytować więcej niż jedną wypowiedź...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jeszce łatwiej  użyć w prawym górnym rogu cytuj (obok zmień), no i masz po kłopocie.

A o czym tu pisalem? :>

pozatym to sie samo robi, klikasz na przycisk "cytuj" przy poscie, ktory chcesz zacytowac i masz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jeszce łatwiej  użyć w prawym górnym rogu cytuj (obok zmień), no i masz po kłopocie.

A o czym tu pisalem? :>

Tych ^^^ nie zauważyłem.

A spróbuj zacytować kilka wiadomości (różnych)w jednej odpowiedzi, bo jak dobrze sprawdzałem to zacytujesz automatycznie poprzez "cytuj" tylko jedną a resztę będziesz musiał cytować "ręcznie"...

Albo się mylę :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A spróbuj zacytować kilka wiadomości (różnych)w jednej odpowiedzi, bo jak dobrze sprawdzałem to zacytujesz automatycznie poprzez "cytuj" tylko jedną a resztę będziesz musiał cytować "ręcznie"...

Albo się mylę :)

Nie mylisz sie oczywiscie :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...