Skocz do zawartości
p3dzi0r

Intellimouse explorer

Rekomendowane odpowiedzi

Jesli sobie jeszcze nie kupiles tej myszy to ja ci odradzam. To prawda ze myszka fajnie pracuje i jest dokladna. Tyletylko ze sie strasznie psuje. Ja juz ja 3 razy wymienialem!! I to nie jest tylko moj problem. Kolega ma ta sama mysze i ten sam problem!!! Co jakis czas sie rozlancza z USB. Trzeba wtedy ja wyciagnac z USB i wlozyc spowrotem aby dzialala. Strasznie dziwne. Kup sobie ja tylko wtedy kiedy bedziesz mogl z nia kupic dodatkowa gwarancje. Inaczej jej unikaj. Co do twojego pytania to zabardzo nie widze nigdzie na spodzie takich informacji jak poprzednia post sugeruje. Ale mozesz isc na strone Microsoftu i sobie to sprawdzic. Tansze wersje tej myszy sa cale biale. Drozsze wersje z lepszym systemem optycznym sa biale z klawiszami w koloze srebrnym. Sa tylko dwa ich rodzaje (wersje z kable) takze ciezko sie pomylic.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mnie sie zepsula. Jak bym teraz mial kupowac mysze to napewno nie ta. Z tego co wiem to Logitech ma dobre myszyt. W podobnej cenie. Nigdy sie na nie bawilem ale Logitech napewno ma znacznie wiecej doswiadczenia w tej dziedzinie co Microsoft.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam Cordless Optical Mouse Logitecha i uważam że jest super, także przez kilka miesięcy używałem bezprzewodowej "kulki" tej firmy, poprostu bajka 8)

Polecam Logitecha 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja mam zwykla intelli mouse i jest super, gdybynie to , ze rolka mi sie strasznie psuje tzn. ledwo chodzi i to w jedna strone i nie wiem co z nia zrobic za bardzo, moze ktos ma jakis pomysl, probowalem zdjac rolke i jakos to czyscic, ale bez rezultatow :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam Cordless Optical Mouse Logitecha i uważam że jest super, także przez kilka miesięcy używałem bezprzewodowej "kulki" tej firmy, poprostu bajka 8) 

Polecam Logitecha 8)

Ja mam tą myszkę w zestawie z kalwiaturą i uważam że jest b. dobra poza jedną rzeczą - ma za niskie odświeżanie pozycji kursora i sprawia to że w grach FPP są trudności z celowaniem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na benchmark.pl wypowiadal sie gosciu o Microsoft Intellimouse Explorer 3.0 że jest najlepszą myszką z jakiej korzystał (albo jakos tak) a ta mysz ma identyczne mechanizmy jak w Intellimouse . Wiec cus to chyba znaczy ?

qrde no podoba mi sie ta myszka jak cholera 8) , ma 4 naciski :lol: a dla mnie w counter-strike to jest zbawienie , pozwala na szybsze reakcje i szybsze fragi .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...