p3dzi0r Opublikowano 25 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2002 jak sprawdzić w wersji OEM czy myszka jest z nową technologią Intelli-eye (odczytywanie podłoża 6000 razy na sekundę) czy ze starą (1500 razy) ???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 25 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2002 to jest napisane na spodzie (mailem ta myche i nie polecam :/ ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bbc20000 Opublikowano 25 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2002 Jesli sobie jeszcze nie kupiles tej myszy to ja ci odradzam. To prawda ze myszka fajnie pracuje i jest dokladna. Tyletylko ze sie strasznie psuje. Ja juz ja 3 razy wymienialem!! I to nie jest tylko moj problem. Kolega ma ta sama mysze i ten sam problem!!! Co jakis czas sie rozlancza z USB. Trzeba wtedy ja wyciagnac z USB i wlozyc spowrotem aby dzialala. Strasznie dziwne. Kup sobie ja tylko wtedy kiedy bedziesz mogl z nia kupic dodatkowa gwarancje. Inaczej jej unikaj. Co do twojego pytania to zabardzo nie widze nigdzie na spodzie takich informacji jak poprzednia post sugeruje. Ale mozesz isc na strone Microsoftu i sobie to sprawdzic. Tansze wersje tej myszy sa cale biale. Drozsze wersje z lepszym systemem optycznym sa biale z klawiszami w koloze srebrnym. Sa tylko dwa ich rodzaje (wersje z kable) takze ciezko sie pomylic. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 25 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2002 chodzilo mi o to, ze rev2, to intelli eye Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 25 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2002 chcę ją zakupić w komputroniku , tam dajom 12 m-cy gwarancji. chyba nie może być aż taka zła ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 25 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2002 na microsoft jest standardowo 2 lata, a na lofitecha 5 lat!!!!!!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bbc20000 Opublikowano 25 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2002 mnie sie zepsula. Jak bym teraz mial kupowac mysze to napewno nie ta. Z tego co wiem to Logitech ma dobre myszyt. W podobnej cenie. Nigdy sie na nie bawilem ale Logitech napewno ma znacznie wiecej doswiadczenia w tej dziedzinie co Microsoft. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 25 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2002 Ja polecam Logitech Mouse Man Dual Optical. Mam ją i gorąco polecam 0 problemów 5 lat gwarancji super leży w łapie i super sie gra w gry FPP. Logitech ROX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 25 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2002 Ja mam Cordless Optical Mouse Logitecha i uważam że jest super, także przez kilka miesięcy używałem bezprzewodowej "kulki" tej firmy, poprostu bajka 8) Polecam Logitecha 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 25 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2002 ja mam zwykla intelli mouse i jest super, gdybynie to , ze rolka mi sie strasznie psuje tzn. ledwo chodzi i to w jedna strone i nie wiem co z nia zrobic za bardzo, moze ktos ma jakis pomysl, probowalem zdjac rolke i jakos to czyscic, ale bez rezultatow :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart Opublikowano 25 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2002 TYLKO LOGITECH DUAL OPTICAL dziekuje :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 26 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2002 Ja mam Cordless Optical Mouse Logitecha i uważam że jest super, także przez kilka miesięcy używałem bezprzewodowej "kulki" tej firmy, poprostu bajka 8) Polecam Logitecha 8) Ja mam tą myszkę w zestawie z kalwiaturą i uważam że jest b. dobra poza jedną rzeczą - ma za niskie odświeżanie pozycji kursora i sprawia to że w grach FPP są trudności z celowaniem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 26 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2002 na benchmark.pl wypowiadal sie gosciu o Microsoft Intellimouse Explorer 3.0 że jest najlepszą myszką z jakiej korzystał (albo jakos tak) a ta mysz ma identyczne mechanizmy jak w Intellimouse . Wiec cus to chyba znaczy ? qrde no podoba mi sie ta myszka jak cholera 8) , ma 4 naciski :lol: a dla mnie w counter-strike to jest zbawienie , pozwala na szybsze reakcje i szybsze fragi . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bbc20000 Opublikowano 26 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2002 Tak jak juz 2x napisalem. Mysza jest super tyle tylko ze ma tendencje do spucia sie!!! :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 26 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2002 ryzyk fizyk :) i tak sprubuje a najwyżej opchne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...