007 Opublikowano 23 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2003 WItam Mam taki problem u nas w sieci nie da sie grac w Quake 3 od jakis 6 miesiecy ciagle mam pingi po 800-999 a przykladowe pingi na onet i inne stronki mam po 40 Wczesniej mialem nowrmalnie pingi lux po 40 mam Lacze 2mb/s na 71 osob I problem jest w tym ze chyba gosciu poblokowal porty albo cos innego , nie wiem bo na tym sie nie znam a teraz nie wie jak zrobic a zeby wszystko bylo w normie Wiecie moze jak to naprawic albo jak skonfogorowac porty zeby dzialaly poprawnie ? Porty do tej gry znam nawet podawalem adminowi ale mu to nic nie dalo , nei wiem moze sie na tym nie zna... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 23 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2003 Bez udziału admina nic nie zrobicie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
007 Opublikowano 23 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2003 spoko tylko powiedzcie co trzeba zrobic a ja to wytlumacze adminowi :-) albo wydrujuje :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 23 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2003 Najpierw przydałoby się wiedzieć w jaki sposób jest zrobiony podział łącza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...