PawelDK Opublikowano 25 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2003 ZASILACZ ATX MODE COM 350W Zasilacz posiada regulowane obroty wentylatora, zależnie od wydatku cieplnego. W pełni przystosowany do obsługi wszystkich procesorów, również Pentium 4. Najnowocześniejsza technologia w postaci aktywnego PFC(stabilizatora napięcia) dodatkowo wzbogaca zasilacz. Wersja bardzo cicha, ze specjalną okrągłą kratownicą zapewniającą niski stopień oporu podczas przepływu powietrza przez zasilacz. Certyfikaty: 'B', 'UL', 'TUV', 'ULc', 'CE', 'CB' taka informacje dali na stronie pewnego sklepu komputerowego. pytanie mam takie czy ten zasilacz jest dobry ??narazie w podkrecanie sie nie bawilem a jedyne co bede chcial podkrecic to procek ( barton 2500 ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelDK Opublikowano 25 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2003 czy ktos moglby mi odpowiedziec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tonic Opublikowano 25 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2003 A ile chcesz zapłacić na zasilacz? BTW Modecomy są takie sobie.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
<SmILek> Opublikowano 25 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2003 podobno to froton 300W... podobno bo jakos w testach wypada gorzej... nawet na naklejce jest wzmianka ze to ze stajni FSP a nie lepiej frotona300W??? na allegro napewno taniej wyjdzie jak ten mode com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelDK Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 za duzo kasy nie chce wydac - max 170 zl . sprzecik mam taki. pltya soltek na nforce 2, barton 2500,512 MB DDr 266, 2 tardziele (40 i 80 GB) 2 nagrywarki (16 i 48). sb 1024, GF 4 Ti 4200, Pytanie jest takie, czy do tej konfiguracji wystarczy zasilacz 300 W (np HuntKey BS3000 300W, SATA, Ultra Silent) czy lepiej kupic ten 350 modecom ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaizm_ Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 za te pieniadze podobnie jak smilek, poradzilbym Ci kupno fortrona 300W z allegro, np cos takiego jak ja mam http://bit-tech.net/review/155/ wazy to 2kg i swietnie trzyma napiecia, konfiguracje mam podobna do twojej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelDK Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 a ten HuntKey BS3000 300W, SATA, Ultra Silent tez byly dobry do mojej konfiguracji ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaizm_ Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 znacie moze jakies testy porownawcze, bo widzialem tylko ten http://www.tomshardware.pl/howto/20021021/...upplies-07.html na ktorym moj FSP300 niezle wymiata:) co do HuntKey to nie mam pojecia, ale nie zapowiada sie ze bedzie lepszy od fortrona, w tym wypadku kierowalbym sie cena Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelDK Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 to jak ten HuntKey BS3000 300W, SATA, Ultra Silent styknie do mojej konfiguracji ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaizm_ Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 jasne ze tak, tylko ze twoja konfiguracja nie krecona pobiera jakies 270W wiec jak ten HuntKey nie ma zapasu mocy, a w przyszlosci wymienisz grafe albo cos w tym stylu, to moze byc niewystarczajacy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelDK Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 to moze ZASILACZ ATX MODE COM 350W ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tonic Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 Wiesz, tak ci to powiem - dołoż tylko 30 zł i kup Chieftec 360W, jest dużo mocniejszy od Fortrona i szarpie spokojnie Huntke'ya oraz Modecoma 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaizm_ Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 moglbys zapodac jakis tescik tego Chieftec 360W? szukalem i nic ciekawego nie znalazlem. chodzi mi o pomiar mocy rzeczywistej, bo fortron o ktorym wspominalem wedlog THG jest wstanie oddac 390W, wiec za cene 130zl watpie ze cos lepszego sie znajdzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CthulpiSS Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 podpinając się pod wątek : http://www.huntkey.pl/index.php?page=produ...S3000%20Whisper czy ktoś może jest (szczęśliwym) użytkownikiem tego HuntKey BS3000 Whisper ? jakieś uwagi ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tonic Opublikowano 28 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2003 moglbys zapodac jakis tescik tego Chieftec 360W? szukalem i nic ciekawego nie znalazlem. chodzi mi o pomiar mocy rzeczywistej, bo fortron o ktorym wspominalem wedlog THG jest wstanie oddac 390W, wiec za cene 130zl watpie ze cos lepszego sie znajdzie. Tak, ale nie moc jest najważniejsza :o Jeszcze amperaże, filtry, zabezpieczenia, głośność itp 8) Na TomsHardware.com jest test zasilaczy, a właściwie z tego co pamiętam, dwa testy W temacie o Chieftecu 360W i Enermax'e 365 są te linki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuwarek Opublikowano 29 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2003 podpinając się pod wątek : http://www.huntkey.pl/index.php?page=produ...S3000%20Whisper czy ktoś może jest (szczęśliwym) użytkownikiem tego HuntKey BS3000 Whisper ? jakieś uwagi ? Też o nim mysle :) Musiał ktos go kiedys wydziec w akcji. Pochwalcie sie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 29 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2003 170 na zasilke i modecoma chcesz brac ? za 200zl kupisz chiefteca 360 z 1 wentylem ... przemysl TO ! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k a m e r e k Opublikowano 29 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2003 http://www.frazpc.pl/artykuly_wyswietl/167-43 - jakchcesz ciszej to DF Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...