Skocz do zawartości
RS

szybszy procek czy leprza graficzna ?

Rekomendowane odpowiedzi

Z tego co widzialem to narazie ma jedna technike wiecej (nawet nie ma PixelShadera :cry: ) Moze troche szybsze ale i drozsze :? Nawet nie ma wentylatora na radiatorze a to w koncu Gainward :? Pamiecia tez nie zachwyca, bo 64 to teraz standard nawet w GF2, a co do wydajnosci to mialem na 3Dmarku 2001 (330) marne 5048 punktow...

Cos mi tu nie gra :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzieki mocy P4 przywrocilem ATI do zycia i w tym momencie moj Radek nie nadaje sie tylko do idealnego przechwytywania strumienia video do mpeg2 czy wyswietlania znakomitej jakosci obrazu 2D (1280x1024 100Hz) ale tez do odpalania gierek w przyzwoitych rozdzielczosciach.

3DMark - 4600 markow co daje spokojna gre np w F1 2002 w 1024x768x32 )ok 26-30 FPS ... UT2003 tez ladnie smigalo. Licze, ze w miare ladnie dzialac bedzie tez NFS6 (NFS5 smiga w 1280x1024), CM3...

Problemy zaczna sie z Doom III ale o to zaczne sie martwic za pol roku, teraz zyje nadzieja, ze Hercules/Gigabyte/Creative wypuszcza ATI9000 w wersji VIVO bo na 8500 liczyc juz nie ma co.

Podsumowanie: KUPUJ ATHLONA

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Problemy zaczna sie z Doom III ale o to zaczne sie martwic za pol roku, teraz zyje nadzieja, ze Hercules/Gigabyte/Creative wypuszcza ATI9000 w wersji VIVO bo na 8500 liczyc juz nie ma co.

Podsumowanie: KUPUJ ATHLONA

A co to jest to VIVO?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dokładnie. Choć GF4 MX posiada pare nowych funkcji to architekturą jest zbliżony raczej do GF2Ti, a wydajnością mu zaledwie dorównuje. 

Za te pieniądze najlepiej opłaca sie brać procka!

Ale pieprzysz............GF4 MX440 ledwo dorównuje GF2TI ??? Co za bzdury........nie moge tego słuchać.........wszystkim do udowadniałem......a WY dalej swoje.........ja nie wiem......... :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja z innej beczki, odruchowo rozpoznaje ludzi po logo, a tu myśle, gośc sam sobie odpowiada 8O  8O  :D  :D Zmieńcie sobie logo...!!! Nie możecie czegoś chociaz dorzucic do tego logo, zmienic kolor itp..

Ja tak samo, ale 2 gosci odemnie se wzielo logo :cry:

Ludzie! Troche fantazji!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tez bym wymienial proca. ale roznica w 3dmarku miedzy 2Ti a 4MX to okolo 1000 pkt. a to wcale niemalo. wiem bo sprawdzalem - na tym co ponizej ja mam 5279, a kumpel z tym samymy procem i rowna iloscia pamieci tyle ze 2Ti ma ~4300. ale bierz tego antka - na pewno bedzie lepszy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a mnie jusz kilka osób sie czepia za logo z Neo, ja jestem doniego bardzo podobny, no ale lazenie po miescie na czarno, w plaszczu i w opinaczach to od niego wziolem  8)  :twisted:  8)

W te upały?? Nie zazdroszcze... sam też sie nosze na czarno, ale w życiu bym w lato płaszcza nie założył...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...