p3dzi0r Opublikowano 26 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2002 We wrześniu/październiku bede sobie składał nowom maszynke. Co mi polecicie konkretnie ? ma byc dobre , ma miec duzy dysk i proc ze stajni AMD. :wink: aha cena tak gdzies 3000 zł bez monitora. PS. Kiedy wejdą na rynek nowe Athlony XP 0.13 mikrona wieksze niz 2200XP+ ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 26 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2002 pogadamy we wrzsniu ! teraz to bez sensu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Dres Opublikowano 26 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2002 Jeeeeeeeeeeeezzzzzzzzzzzzuuuuuuuuuuuu :evil: facet wiesz że jest coś takiego jak wyszukiwarka, takich postów było z 50 n ale jak sobie chcesz podam ci to co podaje wszystkim od kilku miechów z małymi przeróbkami 8) : proc - athlon 2000+ 777zl płyta gł. - gigabyte 7vrxp / msi kt3 ultra 509/479zl karta g. - Gainward PowerPack! Ultra/650(ti4200) 799 zl pamięć - 512 MB nanya 333 cl2.0 834zl dysk - Maxtor DiamondMax 80 GB 536 zl dvd - Pioneer 106S x16 / x40 262zl cd-rw - Lite-On LTR-48125W 489zl i tu masz 4206 zl to jest tak gdzieś kolo 3000 nie :twisted: (ceny komputronik) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 26 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2002 jeszcze jakas buda: enlight 300zl :) cooler 150zl :) fdd 40zl :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 26 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2002 nie ma co ukladac configa teraz, bo do pazdziernika wszystko sie zmieni :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 26 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2002 Config podany wyżej jest całkiem dobry... Ale moim zdaniem trzeba cały czas updatowac kompa bo tak czekac i się zastanawiać czy wymienić teraz czy w październiku to nie am sensu bo w październku wyjdzie nowy np procesor i będzie juz zapowiedz nowego super wydajnego na grudzien i tak w kółko... i kompa nigdy nie kupisz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 26 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2002 Według mnie nie należy updatować kompa bez przerwy, bo to tylko strata pieniędzy. Należy wciąż się za to, dopiero kiedy stara maszyna przestanie spełniać minimum wymogów właściela (powiedziałem właściciela, a nie ogólnych, gdyż te zawsze są niższe, no bo w końcu komuś tam w zupełności wystarczy to co sie ma). Dla niektórych jest to wtedy kiedy nowa gra przycina, dla innych kiedy procek daje oznaki zużycia, dla innych kiedy coś sie zepsuje, a jeszcze innym wystarczy, że dokupią sobie ram, zmienią grafe i już im pasuje na następne miesiące. Dla mnie taki limit wyznaczają gry. Mogłem ugrade'owac maszyne juz w marcu, ale wiedziałem, że nie wychodzi, żadna fajna gra, więc wolałem poczekać. No i opłaciło się, gdybym kupował pare miesięcy wczesniej, to bym miał wolniejszy procek i pewnie słabszą grafike, a tak nic mi nie przycina. Spodziewam się, że przynajmniej pół roku na tym posiedzę, lub przynajmniej do czasu kiedy nie wyjdzie nowy superszybki procek/ grafa/ chipset i ceny starszych, acz znacznie dla mnie wydajniejszych podzespołów nie stanieją do poziomu osiągalnego dla mnie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...