$l@ven Opublikowano 29 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2003 Biore jednak na 70% Abita bez S. Kupujac Thortona 2000+, da sie go puscic na FSB 200, zeby praca DDR400 byla sychroniczna z prockiem ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 29 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2003 Biore jednak na 70% Abita bez S. Kupujac Thortona 2000+, da sie go puscic na FSB 200, zeby praca DDR400 byla sychroniczna z prockiem ? Jezeli proc ma zablokowany mnoznik to moze byc trudno bo 12,5x 200 to juz niezle wyzwanie, ale jesli jest unlocked to nie bedzie problemow. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 29 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2003 chyba warto zajrzeć na allegro i dopłacić kilka zeta do odblokowanego, mało który klocek pociągnie 2.5GHz a FSB 200 to podstawa. chociaż rosio ma właśnie abita NF7 i śmiga na 2.5 GHz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$l@ven Opublikowano 29 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2003 Na allegro napewno nie kupie. Mozna jeszcze dostac z odblokowanym mnoznikiem thortona 2000+ ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$l@ven Opublikowano 29 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2003 Jak sprawdzic kupujac, czy Thorton 2000+ ma odblokowany mnoznik ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d_3vil Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 Generalnie wszystkie AMD po 39 tygodniu maja zablokowany mnoznik (jak to juz xxxx-krotnie walkowano na forum), zdarzaja sie egzemplarze nieblokowane - ale nie ma regul. A co do allegro - zalezy u kogo kupujesz, ja kupilem od krostrego bartona i jest ok - inaczej moze byc ci ciezko znalezc odblokowanego AMD-ka, chyba ze masz zajedwabiste szczescie albo znajomosci w hurtowniach czy sklepach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 Abit - jasne, ale NF7-s v.2 a teraz może AN7. Nie radzę, bardzo dużo sztuk ma uszkodzenie fabryczne jednej ze ścieżek. Z resztą widać, że to NF7-S po faceliftingu, ale coś im nie wyszło. Guru też mnie nie przekonuje, ale są na dobrej drodze. PS. Złącza ATA poprawili, ale zasilającego już nie, a szkoda. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 tyle było huku o an7 a cóż można było jeszcze ulepszyć w abicie nf7 ?? do tego ta pierwsza felerna seria, tfuj. $l@ven : używaj opcji "edit" bo syf robisz. żeby dowiedzieć sięczy mnożnik jest odblokowany musiałbyś wsadzić procka do kompa ale szanse są zareowe bo taki np. krostry i jemu podobni przeczesują wszystkie proce w swoich hurtowniach żeby je kilkadziesiąt zeta drożej pchnąć na allegro jako odblokowane. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 Niekoniecznie, w Łodzi można jeszcze dostać sporo Thortonów z odblokowanymi mnożnikami poniżej 39 tygodnia np. w Rubikonie. A co do wyboru płyty to zdecydowanie NF7. O AN7 już się wypowiadałem w adekwatnym topiku i raczej jestem nieprzychylny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Opublikowano 17 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2004 ja ci kolego polecam zebys kupil sobie tego ABITA mowie Ci kolego nie pozalujesz przecie plyta glowna to jest podstawa i wez sobie ABITA, a jak cos Ci nie pasi to DFI Infinity lub ASUSA jakiegos, oczywiscie, ze na NF2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamien Opublikowano 17 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2004 ale po co temat sprzed roku wyciagasz :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Opublikowano 17 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2004 ja? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Opublikowano 17 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2004 ja?ja? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baart Opublikowano 17 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2004 Czesc, mam takie pytanko- posiadam plyte glowna Abit nf-7 .Moje pytanie- do czego sluzy wbudowane urzadzenie portu podczerwieni, czy za jego pomoca moge np przesylac dane z telefonu?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroSuper Opublikowano 17 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2004 Czesc, mam takie pytanko- posiadam plyte glowna Abit nf-7 .Moje pytanie- do czego sluzy wbudowane urzadzenie portu podczerwieni, czy za jego pomoca moge np przesylac dane z telefonu?? Oczywiście, że możesz. Tylko podłącz IRDe do portu na mobo. Ewentualnie wyłącz w biosie COM2 jako IRDe. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baart Opublikowano 17 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2004 na mobo?? troche nie kumam, jak mozesz to wejdz na gg - 4728366 , bylbym wdzieczny:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baart Opublikowano 17 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2004 wiec inaczej, mam ta plyte nf7 i czy bez dodatkowego urzadzenia moge przesylac dane z telefonu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamien Opublikowano 17 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2004 ja?no tak TY, zauwaz ze poprzedni post byl sprzed roku wiec inaczej, mam ta plyte nf7 i czy bez dodatkowego urzadzenia moge przesylac dane z telefonunie mozesz, musisz miec dodatkowe urzadzenie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baart Opublikowano 17 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2004 o! i o to mi chodzilo, dzieki wielki P.S., a ile cos takiego kosztuje? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamien Opublikowano 17 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2004 20zl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...