Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

zamierzam zmienic swojego suttla ak31 na tego epoka i chcialem sie dowiedziec ile takie cos kosztuje i czy ma dzielnik 1/5 i jakie pamieci byly by dobre do tej plyty,chyba ze macie jakies inne propozycje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zamierzam zmienic swojego suttla ak31 na tego epoka i chcialem sie dowiedziec ile takie cos kosztuje i czy ma dzielnik 1/5 i jakie pamieci byly by dobre do tej plyty,chyba ze macie jakies inne propozycje

Ma dzielnik 1/5 :) Jak chyba każda KT333.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja dalem cos kolo 500 ale bez raida. Dzielnik ma 1/5 chociaz Sandra glupieje i pokazuje tylko 1/4. Co do pamieci to ja mam teraz samsungi i jestem zadowolony 166MHz Cas 2 i timingi turbo przy 2.7V. Wczesniej mialem Kingstony 266 i nie dalo sie na Cas 2 ino 2.5.Ale zastanow sie nad zamiana bo pewnie nie odczujesz roznicy po przesiadce z KT266 na KT333 o ile ten suttla ak31 jest na VIA266 nie jestem pewien :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmm moj qmpel mowi, ze plyta gigabyte'a GA-7VRXP jest najlepsza dostepna plyta pod athlona, mi wydaje sie inaczej i mysle, ze ten epox jest lepszy i wolbym tez ku[ic MSI KT3 ultra aru niz tego gigabyte'a, a wy jak myslicie ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...