tanaka Opublikowano 26 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2002 zamierzam zmienic swojego suttla ak31 na tego epoka i chcialem sie dowiedziec ile takie cos kosztuje i czy ma dzielnik 1/5 i jakie pamieci byly by dobre do tej plyty,chyba ze macie jakies inne propozycje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 26 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2002 zamierzam zmienic swojego suttla ak31 na tego epoka i chcialem sie dowiedziec ile takie cos kosztuje i czy ma dzielnik 1/5 i jakie pamieci byly by dobre do tej plyty,chyba ze macie jakies inne propozycje Ma dzielnik 1/5 :) Jak chyba każda KT333. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuDi Opublikowano 26 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2002 Ja dalem cos kolo 500 ale bez raida. Dzielnik ma 1/5 chociaz Sandra glupieje i pokazuje tylko 1/4. Co do pamieci to ja mam teraz samsungi i jestem zadowolony 166MHz Cas 2 i timingi turbo przy 2.7V. Wczesniej mialem Kingstony 266 i nie dalo sie na Cas 2 ino 2.5.Ale zastanow sie nad zamiana bo pewnie nie odczujesz roznicy po przesiadce z KT266 na KT333 o ile ten suttla ak31 jest na VIA266 nie jestem pewien :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancer(@twojepc.pl) Opublikowano 26 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2002 Ma dzielnik 1/5 :) Jak chyba każda KT333. MSI KT3 najprawdopodobniej nie ma, no chyba ze nowe BIOSy go juz wprowadzily Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 26 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2002 a jest juz cos na kt400 ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cih Opublikowano 27 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2002 ta płytka w wersji z RAIDem kosztuje około 560 zł taniej nie widziałem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 28 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2002 hmm moj qmpel mowi, ze plyta gigabyte'a GA-7VRXP jest najlepsza dostepna plyta pod athlona, mi wydaje sie inaczej i mysle, ze ten epox jest lepszy i wolbym tez ku[ic MSI KT3 ultra aru niz tego gigabyte'a, a wy jak myslicie ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...