ropersik Opublikowano 26 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2002 kto najwyzej wykrecil rdzen tej karty i jakie zastosowal chlodzenie-bo ja do 240MHz :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosher Opublikowano 26 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2002 kto najwyzej wykrecil rdzen tej karty... Ja u kumpla krecilem na 11 pietrze, wyzej juz nie krecilem :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ropersik Opublikowano 26 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2002 kto najwyzej wykrecil rdzen tej karty...quote] Ja u kumpla krecilem na 11 pietrze, wyzej juz nie krecilem :wink: ale jestes dowciapny :lol: pozazdroscic dowcipu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosher Opublikowano 26 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2002 Ja myslalem ze to Ty zartujesz piszac ten post. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ropersik Opublikowano 26 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2002 Ja myslalem ze to Ty zartujesz piszac ten post.niestety nie tak zapytalem bo wszyscy pisza o 3dmarku-mam czasem takie odpaly Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbo3q Opublikowano 26 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2002 ja krece standardowo do gier 230/330. I wszystko jest w porzadku. Mogłbym wiecej ale mi sie przegrzewa i dodatkowy wentyl jush nie wystarcza Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoN Opublikowano 26 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2002 U mnie 266,08 MHz na core i wiecej nie pojdzie. nawet o 0.01 MHz. Standardowy wiatrak + dodatkowy z drugiej strony karty + radiatory na pamiec. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyPeR Opublikowano 26 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2002 ja krece max 250 mhz ale to malo daje takie krecenie rdzenia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...