AQEZA Opublikowano 28 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2003 Czy warto kupić skaner Plustek OpticPro S24 ??? Cena jest rewelacyjna (poniżej 300zł) i rozdzielczość też (1200x2400). Warty tej ceny? Czy ktoś ma może taki? Jakieś wady? Jakie zalety? Czekam na porady! PROSZĘ ODPOWIADAĆ TYLKO NA TEMAT!!! Oto adres strony producenta z parametrami: http://www.mmv.pl/produkty/szczegoly.php?i...=11&id_grupy=1& Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fac30FF Opublikowano 28 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2003 Ja mam taki. W sumie jestem zadowolony, bo dobra rozdzielczosc w przystepnej cenie, a to o nia głownie chodzi, bo rzadko sie w 1200x2400 skanuje, wiec po co przeplacac. Minusem jest fakt, ze od 1 listopada nie dolaczaja Corela - jest tylko FineReader5 i 6 trial Tu masz porownanie z Canonem LiDE20 (S24 CCD vs. LiDE20 CIS). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AQEZA Opublikowano 28 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2003 Fakt. Szkoda, że nie ma Corela, ale ja sobie zostawię od starego skanera. A jak z szybkością? I z jakością? Czekam na kolejne opinie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AQEZA Opublikowano 28 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2003 Fakt. Szkoda, że nie ma Corela, ale ja sobie zostawię od starego skanera. A jak z szybkością? I z jakością? Czekam na kolejne opinie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...